Haberler

CHP'li Tezcan, Komisyonda AK Partili Vekillerden Alkış Aldı

Güncelleme:

Anayasa Komisyonu görüşmelerinde konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın terörle ilgili sözleri, AK Partili vekillerden de alkış aldı.

Anayasa Komisyonu görüşmeleri devam ediyor. Komisyonda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, terör sorununun Meclis'te çözülmesini istediklerini belirterek, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sorunun çözümüne itiraz etmekle ne ilgisi var?

- Hendek kazmak sorunu Meclis'te çözmek mi?

- Bomba gömmek, hendeklere, çukurlara doldurmak Meclis'te çözmek mi?

- Silah dağıtmak kamyonlardan sorunu Meclis'te çözmek midir?

- Mahkeme kurup, devlete alternatif yargılama yapmak sorunu Meclis'te çözmek mi?

- Okul kapatmak, kundaklamak, yakmak sorunu Meclis'te çözmek mi?

- Asker alıyorum diye militan kaydetmek sorunu Meclis'te çözmek mi?

- Araç gönderip, vergi toplamak sorunu Meclis'te çözmek mi?

- Yapılan barajları kundaklamak sorunu Meclis'te çözmek mi?

- İş makinalarını yakmak sorunu Meclis'te çözmek mi?

"BİR TARAFTAN 'MECLİS'TE ÇÖZÜLSÜN' DERKEN ÖBÜR TARAFTAN TERÖRE AĞZINI AÇMAMAK TÜRKİYE'DE HİÇBİR SORUNU ÇÖZEMEZ"

Biz buna itiraz ettik. Mesele bir taraftan Meclis'te çözülsün derken, öbür tarafta teröre ağzını açmamak Türkiye'de hiçbir sorunu çözemez" dedi.

AK PARTİLİ VEKİLLER DE ALKIŞLADI

Ak Parti milletvekilleri, konuşmasından ötürü Tezcan'ı alkışladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Tezcan AK Parti Türkiye Aydın Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

adıyamanlı:

seninde karnını doyurmuşlar. sen mecliste ne yapabiliyorsun. ancak eleştiri. icraat yapabiliyormusun. onlar masaya yumruğunu vuruyor bari. sonrada oy istersin. ne yazıkki oy verince sende aradan çıktın. keşken gitmeseydin. tam iktidarın istediğini yapıyorsunuz. hırsızlara ne yaptın. .

7
27
yanıtYanıtla
akıllı ol:

söylenenlerden hangisi yanlış chp demek devleti kuran parti demek chp hdp nin bir kolu demek değil

yanıt28
yanıt2
martı:

chp dediğin böyle olmalı hakkını vermiş chp yi bitiren kılıctaroglu oldu

31
3
yanıtYanıtla
REALIST:

BU SÖYLEDIKLERIN DOĞRUDA SENIN BU SÖYLEDIKLERINI ÇÖZECEK BIR MECLIS VARMIKI? BIRDE ONU SÖYLE BU İŞİ ÇÖZECEK ÖYLE TARAFSIZ BİR MECLİSIN VARMI SENIN SENIN MECLISIN AVRUPA VEYA ABD MECLISI DEĞİL BILDIĞİMİZ BASIT ORTADOĞU ÜLKELERININ TARAFLI MECLISI VE BU SORUNU O MECLIS ÇÖZEMEZ!. . . .

8
22
yanıtYanıtla
metehan:

kıyamam ne kadar da naif konuşmuş. pişman olmuştur hdp''li kardişlerimiz. hepinizi hatta hepimizi aptal yerine koyuyor hdp''liler, böyle mi durduracaksınız bunları. anladıkları dil bu değil, anladıkları dili de konuşabilecek tek parti mhp''dir

12
11
yanıtYanıtla
FF50:

HDP VE PKK ASIL AKP Yİ APTAL YERİNE KOYDUĞUNU ANLAMAYACAK KADAR KÖRSÜN . . . . AKP NİN TÜM İCRAATLERİNE DESTEK OLAN MHP DİR . . . . . YANİ HDP NİN BU ÜLKEYE VERDİĞİ ZARARLARDAN MHP AKP KADAR SORUMLUDUR. . . .

yanıt1
yanıt5
erk:

Yarın bir gün chp bu vekil hakkında soruşturma açar. . . . . . Zira adam Terörist değil. !. . . . yazın bir köşeye bu Vekilin chp deki ömrü sayılı. . . . .

17
6
yanıtYanıtla
yasin:

işte bizinde söyledıgımız bu hdp bu işte agızından barıs kelıme düşmüyor ama eyleme geldımı herseylerı yapıyor sen ona vuracakken barış da barış dıyorlar. o yüzden kımsede yemiyor bariş laflarını. bakın meclıse kendılerı kavga gürültü yaparlar sonrada magdurumda magdurum der. pkk aynen öyle her seyı yaparlar sonrada ben masumum der.

18
2
yanıtYanıtla
REALIST:

CHP STATÜKOCU DEVLETÇİ DEĞERLERI SAVUNDUĞU MÜDDETÇE ASLA İKTİDAR OLAMAZ . BU GUNE KADAR OLMADI BUNDAN SONRADA OLMAZ AYNI MHP GİBİ AKP NIN ARKA BAHÇESİ OLUR. . . .

3
14
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Kürt DÜŞMANLIĞI yapıp ben anadilimle eğitim yapacağım ama sende kendi anadilinle değil benim dilimle konuşup eğitim alacaksın ve biz kardeşiz deyip sorunu Meclis'te çözmek mi?doğuda taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayıp sorunu Meclis'te çözmek mi? Hadi lan ordan konu Kürtler oldumu ne AKP den ne MHP den farkınız yok,

4
4
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title