Haberler

Gürsel Tekin'in Dili Sürçtü: Vatandaş Hayırlı İşlere 'Hayır' Diyor

Güncelleme:

Kadıköy'de referandum kampanyasına devam eden CHP'li Gürsel Tekin, Salı Pazarındaki esnafını ziyareti sırasında açıklama yaparken "Vatandaşlarımız çok şükür hayırlı işlere 'hayır' diyor" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin ve CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, referandum çalışmaları kapsamında Kadıköy'de Salı Pazarı esnafını ziyaret etti.

Esnafın sorunlarını dinleyen Tekin, vatandaşın referandum konusunda nabzını yoklamak için sokağa indiklerini belirtti.

"İTFAİYECİLER NEYLE MEŞGUL?"

Salı Pazarı'nın ortalama 80 veya 100 bin insanın ugradığı bir alan olduğunu söyleyen Tekin, "Buraya her semtten her bölgeden insanlar geliyor. Pazarın nabzını yoklayalım ne oluyor ne bitiyor diye? Öncelikle olağanüstü bir işsizlik, yoksulluk ve sefaletle karşı karşıya insanlar. Alım gücü gittikçe düşmüş. Bu manzarayı aslında ülkenin dört bir tarafında görüyoruz. Ülkede esnafların kepenk kapattığını bir manzarayla karşı karşıyayız. Türkiye'de ekonomide büyük bir yangın var; ama itfaiyeciler ortada yok. İtfayeciler neyle meşgul?" dedi.

"VATANDAŞ HAYIRLI İŞLERE HAYIR DİYOR"

Yetkililerin bir kişi için çaba gösterdiğiniiddia eden Tekin "Türkiye'nin ihtiyacı olmayan sadece bir kişiyi memnun etmek için bir çaba içindeler. Bizde vatandaşın nabzını yokluyoruz. Vatandaşlarımız çok şükür hayırlı işlere 'hayır' diyor" ifadesini kullandı.

Gürsel Tekin ver beraberindeki CHP'liler, esnafa yaptıkları ziyaretin sonunda vatandaşlara lokma dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Tekin İstanbul Kadıköy Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title