Haberler

CHP'li Tanal: Bizi Cami Düşmanı İlan Ettiler

Türkiye Barolar Birliği'ndeki GÜSAM 17/25 Sempozyumu'nun sonuç bildirgesinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Amaç cami değil. Amaç; 'Acaba biz cami üzerinden biz nasıl Cumhuriyet Halk Partisi'ni, halkın nezdinde din karşıtı ilan edebiliriz.' Bizi cami düşmanlığı ile ilan ettiler.

Türkiye Barolar Birliği'ndeki GÜSAM 17/25 Sempozyumu'nun sonuç bildirgesinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Amaç cami değil. Amaç; 'Acaba biz cami üzerinden biz nasıl Cumhuriyet Halk Partisi'ni, halkın nezdinde din karşıtı ilan edebiliriz.' Bizi cami düşmanlığı ile ilan ettiler. Arkadaşlar benim ibadetimi yapmadığımı kim bilebilir? Benim ibadetim benimle Allah arasındadır" dedi.

Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin (GÜSAM) sonuç bildirgesinde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, "Küçük Çamlıca'da oturuyorum. Evim haram parayla da alınan bir ev değil. Sayın Cumhurbaşkanı geldi. O da şu anda orada oturuyor. Komşumuz. Oraya gelmesi ile bizim oradaki doğal yapımız bozuldu. Orada oturan,insanların da huzuru bozuldu. Validebağ'da cami kartını oynamaya başladılar. Camiye gerçekten ihtiyaç varsa, ben evimi veriyorum bağışlıyorum gelin cami yapın. Ama amaç cami değil. Amaç, acaba biz cami üzerinden biz nasıl Cumhuriyet Halk Partisi'ni, halkın nezdinde din karşıtı ilan edebiliriz. Bizi cami düşmanı ilan ettiler. Arkadaşlar benim ibadetimi yapmadığımı kim bilebilir. Benim ibadetim benimle Allah arasındadır. Göstermelik olarak namaz kılınmaz, inancın gereği yerine getirilmez ki. Biz bu dünyanın varlığına ve diğer dünyanın varlığına inanan insanlarız. Eğer varsa bir cezamız, zaten herkes kendi hesabını kendisi verecek. Sayın Öztürk'ün bir kitabı var. "Allah ile aldatanlar" Bunlar hem bizi Allah ile aldatıyorlar hem inançla aldatıyorlar. Ne olur bunlara kanmayın. Bu yolsuzluğu, rüşveti, haramı desteklemenin bir gerekçesi de olmalıdır" diye konuştu.

MHP Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, "Polise hakaret eden, iftira atan polisin eğitimine dil uzatan AKP'li vekillere söylüyorum: Şu kibirli tavrınızı bir kenara bırakın şu milletvekili kimliğinizi bir kenara bırakın. Onların almış oldukları eğitimlerinin yanından bile geçemezsiniz. Bu kadar kaliteli yetişmiş polisimiz var bizim. Hangi mantıkla polis akademileri kapatılır?" dedi.

GÜSAM Başkanı Ercan Taştekin, yaptığı kapanış konuşmasında, "Müthiş bir gün yaşadığımıza yürekten inanıyorum. En önemlisi gerçek bir cesur yürekler geçidi idi bugün yaşanan. Emeği geçen katkıda bulunan, katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Mahmut Tanal Çamlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title