Haberler

CHP'li Tanal da Bank Asya'da Hesap Açtı

Güncelleme:

Bank Asya yönetiminin TMSF'ye geçmesinin ardından Şanlıurfa'da bulunan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, destek amacıyla bankada hesap açtı.

TMSF'nin Bank Asya yönetimine el koymasının ardından yaklaşık 100 kişilik kalabalık, Şanlıurfa şubesine giderek destek amacıyla hesap açtı ve para yatırdı. Bank Asya'nın yönetimine el koymasını protesto eden dövizler taşıyan kalabalığın yanına gelen ve alkışlarla karşılanan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bankada faturalarını ödemek için hesap açtırdı.

"SİYASİ BİR OPERASYONDUR"

Hesap açma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Tanal, şimdiye kadar el konulan bankalara yönelik böyle bir uygulama yapılmadığını belirterek şöyle konuştu:

"Polislerle banka genel müdürlükleri basıldı. Diğer bankalar mesai dışında basılırdı, ancak Bank Asya mesai saatleri içerisinde basıldı. Bu baskın ekonomik uyarınca yapılan bir baskın değildir. Bu operasyon bir siyasi operasyondur. Şimdi gördüğünüz bu bankada hangi mudi parasını alamadı. Bu banka bugüne kadar hangi borçlarını ödeyemedi. Hangi taahhütlerini yerine getirmedi. Bank Asya Türkiye'de üçüncü büyük bankadır. Bu bir sermaye düşmanlığıdır. Hukuk güvenliği olmadığı bir ülkeye yatırım olmaz. Sermaye ve para kaçar. Ne diyorlar silahların bombaların patladığı yerde hiç kimse yatırım yapmaz. Dün gece bu bankaya yapılan operasyon mermiden, bombadan savaştan bir farkı yoktur. Bu bankaya yapılan operasyonu kınıyorum. TBMM'ye dilekçe verip maaşımın bu bankaya yatırılmasını talep edeceğim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Mahmut Tanal Şanlıurfa Bank Asya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ÖZDEMİR:

PKK LARDA PARA YATIRSIN KURTULUR NEDEN ORTAKLARI AÇIKLAMURSUNUZ YOKSA MAHSURLU KİŞİLERMİ VAR ORTAKLAR ARASINDA PARELLE CHP ORTAKLIGI ONAYLANDI İNKAR EDENLERE DUYRLUR

3
2
yanıtYanıtla
EVRENMobil-ANDROID:

Bakıyorum haberlere herkez hesap açmış diyorlar bu haberleri yapanlar bankadan bu gün yapılan işlemlerin dekontunumu almışlar.

2
1
yanıtYanıtla
kykMobil-ANDROID:

Özdemir ortaklar karisti galiba PKK AKP ortakligi baslayali 3 koca yil oldu masumlari bu kirli işlere bulastirmayin

2
0
yanıtYanıtla
kadir:

yalnız sizde aktörsünüz.

1
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

CHP ile ortaklık böylece tescillendi. .

0
1
yanıtYanıtla
AVRUPALI:

BU OPERASYON, HÜKÜMETİN KENDİN OLMAYANLARA, KENDİSİ GİBİ DÜŞÜNMEYELERE KARŞI İR TAKOZLAMA, BİR GAMMAZLAMA OPERASYONUDUR. HİÇ BİR HUKUKİ TEMELİ YOKTUR VE BU TÜR OPERASYONLAR ÜLKEYE ZARAR VE İTİBARSIZLIK BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEZ. HAKLI VE HUKUKİ BİR ŞEY YAPACAKLARSA DÖRK HIRSIZ BAKANI VE BAŞLARINI ADALETE TESLİM ETSİNLER.

1
0
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

BANK ASYA MİLLETİN BANKASIDIR BATIRILAMAZ

0
0
yanıtYanıtla
ahmet bey:

hep boyle olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title