Haberler

CHP'li Semra Aksu: "Muhtarlar Gözüm Kulağım Olacak"

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı rekortmen eski milli atlet Semra Aksu, muhtar ziyaretlerini sürdürüyor. Aksu bu kez okul arkadaşı Çiğli Köyiçi Mahalle Muhtarı Ahmet Çelik'i ziyaret etti. Ekibinde yeralan Karşıyaka eski Belediye Başkanı Şebnem Tabak'ın da refakat ettiği Aksu, "Eğer nasip olur da secilirsem, Çiğli'deki tüm muhtarlar benim gözüm, kulağım olacak" dedi.

Çiğli'de güzel işler yapmak istediğini ifade eden CHP aday adayı Semra Aksu, "Bir belediye başkanı herşeyi bilemez, göremez. Ancak ekibi onu yüceltir. Biz ekibimizi şimdiden kurduk. Bu ekipte yeralacak bürokratların yanısıra, ben muhtarları da ekibimden sayıyorum. Onlarla çok sıkı diyalog kuracağım. Çünkü, Çiğli'nin yerlisi olmamdan dolayı hepsini tanıyorum, hepsi ile dostluklarım var. Ahmet kardeşim de hem çocukluk hem de ortaokul ve liseden okul arkadaşım. Çok güzel günlerimiz geçti. O'nun muhtar olması bizler için bir şans. O mahallesindeki insanlar için çalışıyor. Biz de Çiğli için çalışacağız" diye konuştu.

Çiğli Köyiçi Muhtarı Ahmet Çelik ise, Semra Aksu'nun Çiğli, İzmir ve Türkiye için bir marka olduğunu söyledi. Muhtar Çelik, "Semra Hanım benim 40 yıllık arkadaşım, dostum. Çok güzel günlerimiz geçti. Atletizmde elde ettiği başarılar bizleri her zaman gururlandırmıştır. Kendisini izlerken, içimiz içimize sığmazdı. Türk'ün adını dünyaya duyurduğu için kendisine minnettarız. Yıllarca da Çiğli'ye öğretmen olarak da hizmet etti. Kendisi Çiğli'den yetişti, sonra da vatanını, milletini seven Atatürkçü gençler yetiştirdi. Belediyecilik deneyimlerini ise efsane başkan Ahmet Piriştina'nın yanında yaptı. O dönemde de Çiğli'ye çok yararlı oldu. Bizler bu emeklerinin boşa gitmemesini isteriz. Çiğlimiz için çalışacak olan herkesin yanında olacağımızdan emin olun" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çelik Karşıyaka İzmir Çiğli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title