Haberler

CHP'li Semra Aksakal: Dalga Geçilecek Kadın Değilim

Güncelleme:

İstifa ettiğini açıklayan CHP Balçova Belediye Başkan aday adayı olan Semra Aksakal "Ben dalga geçilecek, onuruyla oynanacak kadın değilim" dedi.

CHP Balçova Belediye Başkan aday adayı olan Semra Aksakal, partisinden istifa etti. Aksakal, parti yöneticilerin "Aday çık" sözü üzerine başvuruda bulunduğunu belirterek, "Ben dalga geçilecek, onuruyla oynanacak kadın değilim. CHP'den vazgeçmem ama bu yönetime tepkilerimi burada kalarak dile getiremem" dedi.

'ADAYLIK DÜŞÜNMÜYORDUM!'

CHP'de uzun yıllardır siyaset yapan Semra Aksakal, yerel seçim öncesi Balçova Belediye Başkanlığı'na talip oldu ancak parti Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya'yı yeniden aday gösterdi.

"YÜZLERCE KİŞİ İSTİFAYA HAZIRLANIYOR"

Partisinden istifa eden Aksakal, hiç adaylık düşünmediği halde parti yöneticilerinin ve milletvekillerinin baskısıyla göreve talip olduğunu, kamuoyu yoklamalarında açık ara farkla önde çıktığını ileri sürerek, şöyle konuştu: "Bir oy fazla alanla yola çıkacağız' dendi. Balçova'da anketlerde ben varım. Hem de açık ara farkla öndeyim. Ama sahte anket sonuçlarıyla Çalkaya aday yapıldı. Ben dalga geçilecek, onuruyla oynanacak kadın değilim. CHP'den vazgeçmem ama bu yönetime tepkilerimi burada kalarak dile getiremem. CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan keskin'e, İl Başkanı Ali Engin, eleştirilerimi bu çatı aldında söyleyemem. Halk isyanda, tepki büyük. Yüzlerce kişi istifaya hazırlanıyor."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mehmet Ali Çalkaya Balçova Aksakal Politika Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500

Yorumlar (35)

istanbul34savas_aras_25@hotmail.com:

CHP TÜRKİYENİN ÖNÜNDE DURAN BİR KARA DUVAR GİBİ BU MİLLETE VATANA NE GETİRİSİ OLMUŞ ŞİMDİYE KADAR BİTANE ESERİNİ GÖSTERİN TÜRKİYEDE NE KADAR OLUMSUZLUK VARSA DİNLE İLGİLİ EKONOMİYLE TERORLE SAYA BİLECEĞİMİZ NE VARSA CHP İMZASI VAR BUNLARIN PEŞİNDEN GİDEN KARDEŞLERİME DE İBRETLE BAKIYORUM YAZIK EMEĞİNİZE YAZIK BU ÜLKEYE

62
29
yanıtYanıtla
İzmirs.ahmetdemircan@gmail.com:

Bu ülke tarihinde 3 hain 2 darbe gördü Chp ne yapsın ;)

yanıt0
yanıt0
murat özkaner.i@hotmail.com:

seni gidi şuursuz seni... chp'nin ne yaptığını göremeyecek kadar gözünüz kapalı...bence makarnayı azaltın...

yanıt0
yanıt0
cukca cukcacukca@mynet.com:

aklı basında olanın ne ısı var zaten chp de

59
30
yanıtYanıtla
musamusaalcan35@hotmail.com:

CUKCA hakikaten dogru söz orda olunca cukkayı nasıl alıcaksın AKP ye gel elbette bir ayakkabı kutusu veren olur

yanıt0
yanıt0
ömer çolakomer_colak44@hotmail.com:

koyunlar burdan kendinize pay çıkarmaya kalkmayın çünkü chp nin içinde herkes konuşa bilir bir kişi konuşup öbürleri sizin gibi elhamdurullah çok şükür demez.chpden ayrılan dsp ye gider akp den ayrılan chpye gidiyor bence siz önce bunları düşünün koyun kardeşlerim

24
51
yanıtYanıtla
ömer çolakomer_colak44@hotmail.com:

o kadar malsınki koydukmu tezahüratının kimin olduğunu bile bilecek kapeste yok sizde türkiyede tezahüratı bjk yapar sizin gibi koyunlar ve renkliler söylersiniz

yanıt0
yanıt0
KEMAL D.zugana53@hotmail.com:

KADIN HAKLI SAHTEKARLIKTA CHP NIN USTUNLUĞU TARTIŞILMAZ .SÖZ VCERIRLER SÖZLERİNDE DURMAZLAR ANKET YAPTIRIRLAR ANKETİN SONUCU ANKETORLER SOKAĞA CIKMADAN BELLİ OLUR.İŞİ EHLINE VERMEZLER İŞLERİNE GELMEZ.KISACASI BALIK BAŞTAN KOKAR GENELBAŞKANLARI KASETLE IFTIRAYLA YALANLA DOLANLA KOMPLOYLA GENEL BAŞKAN OLMADIMI.

49
23
yanıtYanıtla
NİKOasf@hotmail.com:

EN AZINDAN CHP LİLER AYAKKABI KUTUSU BİRİKTİRMİYOR

yanıt0
yanıt0
ADİLyasinyasin5@hotmail.com:

NİKO. DÜŞÜNKİ BU ŞEKİLDE SEÇİLMEYE ÇALIŞAN PARTİ,İKTİDAR OLABİLSE AYAKKABI KUTUSUNUN KAÇ MİSLİ OLUR :) VALİZLER AZ GELİRDİ CHP YE

yanıt0
yanıt0
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title