Haberler

CHP'li Şeker, Meclis'teki Yumruklu Kavgayı Anbean Görüntüledi

CHP'li Şeker, Meclis'teki yumruklu kavgayı anbean görüntülediANAYASA değişiklik teklifinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda, AK Parti'li ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavgayı CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, anbean kaydetti.

CHP'li Şeker, Meclis'teki yumruklu kavgayı anbean görüntüledi

ANAYASA değişiklik teklifinin görüşüldüğü Meclis Genel Kurulu'nda, AK Parti'li ve CHP'li milletvekilleri arasında yaşanan yumruklu kavgayı CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, anbean kaydetti. CHP'li Şeker'in çektiği görüntülerde, kürsüyü çember içine alan CHP'li vekiller ile kendilerini uzaklaştırmak isteyen AK Parti'liler arasında arbede yaşandığı görülüyor. Öte yandan konuşma yapılan kürsü yerinden çıkarken, milletvekillerinin yaralandığı anlar da görüntülere yansıdı.

Anayasa değişiklik teklifinin birinci turunda, 3'üncü maddenin gizli oylaması yapılırken, CHP'li milletvekillerinin görüntü çekmemesi için AK Parti'lilerin oy kabinlerinin önünde durması tartışma yarattı. CHP'liler, bu duruma tepki gösterince milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Birbirilerini yumruklayan milletvekillerini, araya giren arkadaşları ayırdı. Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın ise oylama işlemini durdurarak, birleşime ara verdi. Yeniden oylanan 3'üncü madde 341 oyla kabul edildi.

CHP'LİLER KÜRSÜYÜ ÇEMBER İÇİNE ALDI, UZAKLAŞTIRMAK İSTEYEN AK PARTİ'LİLERLE YUMRUKLU KAVGA YAŞANDI

Teklifin 5'inci maddesinin görüşmeleri devam ederken, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, söz alarak, kürsüye çıktı. Anayasa değişikliği ile AK Parti'nin yanlış yaptığını savunan Özel, Bugün verdiğiniz yetkiler bu ülkenin sonunu getiriyor. Televizyon kapalıyken göz görmeden kendi kendinizi imha etmeye çalışıyorsunuz. Biz buna izin vermeyeceğiz. Biz halkın gözlerinin içine baka baka bu maddenin burada konuşulmasını temin etmek için gerekirse 24 saat çalışmak için ama halka bunu sınırsız olarak anlatmak için halkın kürsüsünün vazifesini yerine getirmek için halkın kürsüsünü sizden koruma altına alıyoruz. Halkın, milletin kürsüsüne sahip çıkıyoruz. Milletin kürsüsünü sizlerden koruyoruz diye konuştu.

CHP'li Özel'in konuşmasının ardından CHP'li vekiller, alkışlar eşliğinde kürsüye doğru yürüdü. Kol kola giren milletvekilleri, kürsüyü çember içine aldı. Meclis Başkanvekili Aydın, CHP'lilerin kürsüden uzaklaşmalarını istedi; ancak bu isteğine karşılık alamayınca birleşime ara verdi. Bu sırada CHP'li vekiller ile kendilerini kürsüden uzaklaştırmaya çalışan AK Parti'li milletvekilleri arasında yine yumruklu kavga ve itiş kakış yaşandı. Masaların üzerindeki eşyaları birbirlerine atan bazı milletvekillerinin yaralandığı görüldü. Kavga sırasında konuşma yapılan kürsü yerinden çıkarken, ses sistemi çalışamaz duruma geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meclis Genel Kurulu Ahmet Aydın Özgür Özel AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title