Haberler

CHP'li Şeker: Bu Anayasa Sahte Bir Anayasadır

Sivas'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından 'Referandum' konulu panel düzenlendi.

Sivas'ta Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından 'Referandum' konulu panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker referanduma değinerek, "Bu yeni yapılacak Anayasa demokrasinin sonuna yapılan bir Anayasıdır ve sahte bir anayasadır" dedi. CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından 'Referandum' konulu panel düzenlendi. İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen panele, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, İl Başkanı Ulaş Karasu, ADD Sivas Şube Başkanı Niyazi Orhon ve çok sayıda partili katıldı.

"BU ANAYASA SAHTE BİR ANAYASADIR"

Programa konuşmacı olarak katılan CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, 16 Nisan da yapılacak olan referanduma değinerek, "Biz diyoruz ki; şuan da biz Anayasa değişikliği minderindeyiz, bu minderde gelin bize neden 'evet' dediğinizi anlatın diyoruz. Bizim 'hayır' için binlerce nedenimiz var. Onların 'evet' için anlatacakları bir şeyleri yok. Daha önce 1982'de Kenan Evren için hazırlanan ve Recep Tayyip Erdoğan'a dar gelen o taslağın bir sahibi vardı. Ama şuan da bu tasarının bir sahibi yok. Bize bu taslağı anlatmıyorlar. Çünkü kendiyle dahi çelişen ve bu Anayasayı kendi Anayasa profesörünün bile savunamadığı bir taslaktır. 16 Nisan'da eğer 'hayır' oyu çıkarsa haklı olduğumuz bu davada hep birlikte kazanacağız. AK Parti'ye oy verenlerde kazanacak, MHP'ye oy verenler de kazanacak, diğer partilere oy verenler de kazanacaklar. Onun için bizim inanarak daha iyi bir Anayasaya ihtiyacımız var diyoruz. Bununla ilgili parlementoda 4 parti var. Bu partilerden hariç diğer partiler de birleşsin bir ortak sözleşme yapalım. Ona yasa yapmayalım hepimize yasa yapalım. Bu yeni yapılan Anayasa demokrasinin sonuna yapılan bir yasadır. Sahte bir Anayasadır. Orta da vardır ama yok hükmündedir. Demokratik, laik, hukuk devletinin yok eden düzenlemelerdir. Bütün hayırlar memleketin hayrınadır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title