Haberler

CHP'li Osman Yıldırımkaya Mazbatasını Aldı

30 Mart Yerel Seçimlerinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanan CHP’li Osman Yıldırımkaya mazbatasını aldı.

30 Mart Yerel Seçimlerinde Sultanhisar Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Osman Yıldırımkaya mazbatasını aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçilen 8 Belediye Meclis üyesiyle toplu halde Nazilli İlçe Seçim Kuruluna gelen Başkan Osman Yıldırımkaya, İlçe Seçim Kurulu Müdürü İbrahim Ercan'ın elinden mazbatasını aldı.

Daha önce Atça Belde Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatan Osman Yıldırımkaya; "CHP'den girdiğim seçimlerde Sultanhisar ilçemizde oy kullanan 14 bin 612 seçmenimizden 4 bin 910 seçmenimizin oylarını alarak seçimleri kazanan taraf oldum. Atça Belediye Başkanlığının ardından 1 dönem ara verdikten sonra şimdi de Sultanhisar Belediye Başkanı olmanın sevincini yaşıyorum. Allah utandırmasın diyorum. Sultanhisar ilçemizde güzel ve seviyeli bir seçim geçirdiğimiz için tüm emeği geçenlere, ilçe seçim kurulu başkanımıza ve çalışanlarına kendim ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık seçimler sona erdi. Şimdi çalışma zamanı. Belediye Meclis üyesi arkadaşlarımız ve Belediyemiz bünyesinde bulunan çalışanlarımızla el ele vereceğiz. Kapımız 24 saat Sultanhisar halkına açık olacak. Artık sadece bana oy veren değil tüm Sultanhisarlıların Başkanı olacağım" dedi.

CHP'li Başkan Yıldırımaya, Sultanhisar Belediye Meclisinde 2 CHP'li Kontenjan dahil olmak üzere 8 CHP, 4 AK Parti ve 3 de MHP'den olmak üzere 15 Meclis üyesi ile görev yapacağını söyledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Osman Yıldırımkaya Sultanhisar Atça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title