Haberler

CHP'li Aylin Nazlıaka, PM'nin 'Tedbir' Kararına İtiraz Etti

Güncelleme:

CHP Parti Meclisi tarafından kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Aylin Nazlıaka, hakkındaki "tedbir" kararına itiraz etti.

CHP Parti Meclisi (PM) tarafından kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kuruluna (YDK) sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, hakkındaki "tedbir" kararına itirazda bulundu.

ATATÜRK FOTOĞRAFI DİSİPLİNE GÖTÜRDÜ

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, pazar günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplanan PM, "bir milletvekilinin odasındaki Atatürk resminin indirilmesi" iddialarıyla ilgili olarak, Nazlıaka'nın YDK'ya sevkine karar verdi.

Talebe ilişkin dosya, başkanlığını Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın yaptığı YDK'ya ulaştı.

YDK, SAVUNMA İSTEYECEK

YDK, 17 Şubat'ta toplanarak dosyayı inceleyecek ve Nazlıaka'dan savunmasını isteyecek. YDK'nın, iddialara ilişkin Nazlıaka'nın yanı sıra adı geçen bazı milletvekillerini de dinleyebileceği belirtildi.

AKA İTİRAZ ETTİ

Öte yandan Nazlıaka, hakkında verilen "tedbir" kararına itiraz etti. Nazlıaka'nın YDK'ya gönderdiği dilekçesinde, "tedbir konulmasının ölçülülük ve demokratik esaslara aykırılık" taşıdığı ifade edildi.

CHP resmi internet sitesinden Aylin Nazlıaka'nın ismi ve bilgilerinin çıkarıldığı vurgusunun da yapıldığı dilekçede, "Müvekkilin anayasal hakkı olan siyasi faaliyette bulunma hakkına ölçüsüz bir şekilde sınırlandırmaya yönelik, tedbir kararının kaldırılmasını talep ederiz" denildi.

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Aylin Nazlıaka Sıkıcı Politika Haberler

500

Yorumlar (13)

hakan:

güneydoğu da katliam var sen ve faşist partin hala tabela inmişmi inmemişmi diye gündemi değiştiriyorsunuz halkınızı kobay yapmışsınız ülke uçuruma gidi siz hala evlilik saçma sapan şeylerle ilgileniyorsunuz

3
6
yanıtYanıtla
ANKARA:

KK KİMİN İNDİRDİĞİNİ ŞİMDİ BİLİYORSUN GEREĞİNİ YAP YOKSA CHPDEKİ ERMENİ KÜRT FAŞİSTLERDENMİ KORKUYORSUN TÜRK HAİNİ. . . .

6
1
yanıtYanıtla
Olmaz yok.:

Muhalefet partisi nelerle uğraşıyor.Doğudan şehit cenazeleri geliyor ülke icinde 300 bin kişi göc ediyor. Sınıra binlerce mülteci dayanmış.Boş ber o resmi indirmiş bu resme bindirmiş vay vay tam bir gerici şekilcilik.Bu kafayla yüzde yirmibeşleride ararsınıx.Kaldıki resmi indirse ne olur.Cok cok birdahaki dönem sectirmezsin.Ön secimi kazanıp gelirse demokratsan razı olursun.Yoksa cakma demokratsın.

5
1
yanıtYanıtla
Palulu:

yahu ne atatürmüş be bırakın ölüsünü resmi bile devrim adamın :Dbirde şu ne kadar bariz değil mi o kadar memlekette şehit haberi ve badireler varki chp nin derdi bir resim :D

4
1
yanıtYanıtla
tose:

ATATÜRKÜN, Paraların üstündeki resmini kaldıranlara CHP Milli şeflik ünvanı verdi. ! Şimdi bu gariplerle niye oynuyor. ? Ben anlamadım. ! Anlayan varsa beri gelsin. !

2
1
yanıtYanıtla
58:

BİRİSİ ELİNE HIYAR ALSA TUZ ALIP KOŞUYORSUNUZ SİZLERİN ATATÜRKE SAYGINIZ YOK OLSAYDI CHP BU KADAR KÖTÜLEMEZDİNİZ

2
1
yanıtYanıtla
Biraz Saygı:

Bir milletvekili hakkında yok tas gibi yok bilmem ne gibi yorumlar yazılıyor ve siz de buna onay veriyorsunuz sayın yetkililer

1
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

çok güzel bir bayan seviyorum seni

1
1
yanıtYanıtla
Aaa:

Bence AKP ye gitmeli

2
0
yanıtYanıtla
Serdar:

Akp napsin tam yerinde oturuyo cehapede ordakalsin camur atma siyasetini iyi yapar nazli hanim cehepe de siyasetci degil camur atan milletvekili lazim

yanıt2
yanıt2
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title