Haberler

CHP'li Nazımiye Belediye Başkanı Kırmızıçiçek, Partisinden İstifa Etti

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek, partisinden istifa ettiğini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun doğum yeri Nazımiye'de, CHP'den iki dönem Belediye Başkanı olarak görev yapan Kırmızıçiçek, yaptığı yazılı açıklamada, 7 Haziran'daki genel seçimlerde HDP'yi destekleme kararı aldığını, CHP'den bugün itibarıyla istifa ettiğini belirtti.

Bundan sonraki süreçte bağımsız belediye başkanı olarak hizmet edeceğini ifade eden Kırmızıçiçek, şunları kaydetti:

"Nazımiye halkına söz veriyorum. Bugüne kadar nasıl halkımı ve değerlerimi aşmadım, çiğnemediysem, bundan sonra layık olacak, halkın değerlerinin savunucusu olmaya devam edeceğim. Nazımiye'yi ve Dersim'i hak ettiği yere getirme mücadelesinde halkımdan aldığım güçle daha güzel çalışmalar yapacağıma inanıyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Tunceli Yerel Haberler

500

Yorumlar (6)

CAN DERSİMLİmobilWeb@haberler.com:

Dersim kadar memlekette igrenc bir insan populasyonu yok.Asiretci ilceler arasinda bile ayrim yapan gerici fesat para ve menfaat duskunu dostluk ve akrabalik baglari bu kadar rezil bir yer yoktur. Dersim disardan atip tutmaya benzemez gelin bu insanlarin icinde bir ay yasayin gorun. Yabanciya kul koledir bizim millet ama kendi icinde birbirinin kanini icse doymaz bir millettir. Bazen keske 38 de kokunden silseydi o muhteremler dersimi veya yanlis adamlari oldurduler bu kadar onursuz nasil biraraya gelir akil almiyor.

33
3
yanıtYanıtla
ScorpionmobilWeb@haberler.com:

Akp parti genel baskanlarina tapar iken sen genel baskanin memleketinde istifa ederken hic utanmadi mi Olum olsa insan donemi tamamlar di bu surecte

12
0
yanıtYanıtla
ScorpionmobilWeb@haberler.com:

Akp parti genel baskanlarina tapar iken sen genel baskanin memleketinde istifa ederken hic utanmadi mi Olum olsa insan donemi tamamlar di bu surecte

3
0
yanıtYanıtla
ScorpionmobilWeb@haberler.com:

Dersim de iki kisi birbirinin arkasinda yuruyemez. İhanetin menfaatciligin kitabi yaziliyor bu topraklarda

2
0
yanıtYanıtla
veysel:

Dersim kimliğini ve kültürünü değerlerini kaybetmiş. . . Asimile olmuştur. . kaliteli Dersimliler göç edip gitmişler. . kalitesiz , asimile olmuş, yozlaşmış, dağ eşkıyasının güdümüne girmiş perişan bir durumda. . Battıkça batacak, kaybolup gidecek. . zaten TÜİK in 2023 raporuna ve verilerine göre Tunceli şehri daha da küçülüyor ve dağılıyor. . Anlaşılan Tunceli diye bir şehir kalmayacak. . Pis ideolojilerin (solcu-kürtçü) bencil, egoist, tekçi, faşist yapılanmaların Tunceli yi yok ettiği ortada. . .

0
1
yanıtYanıtla
dikicimobilWeb@haberler.com:

Siz ve zihniyetiniz dersime yakismiyirsunz.kapi orda yol acik hadi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title