Haberler

CHP'li Milletvekilleri, Roman Havasıyla Oynadı, Klarnet Üfledi

Chp Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde ziyaret ettiği mahallede Roman havası oynayarak, klarnet üfledi.

Chp Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde ziyaret ettiği mahallede Roman havası oynayarak, klarnet üfledi. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, beraberinde Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, Keşan CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve partililerle birlikte, Romanlar'ın yoğun olarak yaşadığı Yenimescit Mahallesi Yazma Sokak'ta bulunan Gümüş ailesini ziyaret etti. Ziyarette, klarnet ve davul eşliğinde çalınan şarkılarla karşılanan Güneş, parçalara eşlik ederek hem oyun oynadı hem de klarnet üfledi. BABASI 38 YIL ÖNCE KEŞAN'A GELMİŞ

Eski Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Turan Güneş'in oğlu Hurşit Güneş, babasının 38 yıl önce geldiği Keşan'da birlikte enstrüman çaldığı merhum Klarnetçi Aguş Gümüş'ün ailesini evinde ziyaret etti. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş ile beraberindekileri, Aguş Gümüş'le aynı adı taşıyan oğlu Aguş, Mehmet ve kızı Nemciye Gümüş karşıladı. Hurşit Güneş, burada davul ve zurnayla çalınan parçalara eşlik ederek, Kemal Değirmendereli ve Mehmet Özcan'la birlikte Roman havası oynadı. Daha sonra aileyle görüşen Güneş, eline aldığı klarneti üfleyerek, çalmaya çalıştı. Hurşit Güneş, 38 yıl önce babası Turan Güneş'in evine geldiği Aguş Gümüş'ün çocuklarıyla görüşmek istediğini belirterek, "Romanlar Haftası'na denk geldi ve hep birlikte onu da kutlamış olduk. Ben Kandıralı'yım, kan bağımızda var. Bu haftayı en güzel şekilde şahsım adına kutladığımı düşünüyorum. Bu eve gelmiş, çocuklarını görmüş oldum. Birde üzerine gırnatada dinledik, üfledik büyük keyif aldık. Allah bu aileye uzun ömür versin, nefeslerine de kuvvet versinö dedi. Gümüş ailesi de kendilerini ziyaret eden Turan Güneş'e teşekkür etti. Güneş, daha sonra İstanbul'a gitmek üzere Keşan'dan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title