Haberler

CHP'li Milletvekiller de Erdoğan'a Oy Vermiş

Güncelleme:

CHP'nin eski MYK üyelerinden, Deniz Baykal'ın en yakınında bulunmuş isim olan Savcı Sayan, 15-20 CHP'linin İhsanoğlu'na değil, Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini söyledi.

CHP'nin eski MYK üyelerinden, Deniz Baykal'ın en yakınında bulunmuş isim olan Savcı Sayan, TGRT Haber'de yayınlanan Türkiye'den Dünyadan programında CHP'yi topa tuttu.

"KILIÇDAROĞLU ZARFI AÇANA KADAR İSMİ BİLMİYORDU"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyen bir felaket olduğunu söyleyen Sayan, Ekmeleddin İhsanoğlu tercihinin CHP'ye bazı kesimler tarafından dayatıldığını, eline tutuşturulan zarfı açana kadar Kılıçdaroğlu'nun bile bu isimden haberdar olmadığını iddia etti.

"15-20 CHP'Lİ ERDOĞAN'A IY VERDİ"

Savcı Sayan, "Her İslam ülkesinin başında bir Ekmeleddin İhsanoğlu var. Türkiye'nin başına da getirmek istediler" ifadelerini kullanırken, 15-20 CHP'linin Ekmeleddin İhsanoğlu'na değil, Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini söyledi.

Sayan şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu şimdi çıkmış, "38, 52'den büyüktür" diyor. Haydaa! 38 52'den nasıl büyük oluyor? Yanıbaşındaki rakam ustası, matematik ustası Emrehan Halıcı Bey'e sorsa, belki mantık dersinden bir şeyler anlatır. 38 mi büyük, 52 mi büyük?

Ben de diyorum ki, 14 parti + dış güçler +bütün Tayyip Erdoğan düşmanları küçüktür RTE. Benimki mantıklı."

"ERDOĞAN'A OY VEREN VEKİLLER BİZZAT BENİ ARADILAR"

Partim CHP, oyum RTE derken birçok dava arkadaşımdan destek aldım. 15-20 tane milletvekilinin Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini biliyorum. Bizzat beni aradılar. Şu anda hali hazırda CHP milletvekili bu isimler.

"PARTİM CHP, OYUM RTE"

Savcı Sayan, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, bir minibüsün üzerine kendi fotoğrafını bastırıp, "Partim CHP, oyum RTE" sloganı yazdırmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Recep Tayyip Erdoğan Deniz Baykal Savcı Sayan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

t.c.:

sayan çok gevşek adamsın...

17
14
yanıtYanıtla
Sinan:

CHP''nin basina Erdogan gecse CHP kesin iktidar olur.

20
5
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

akp nın trollerı ıftıra yalanlarına devam edıyorlar chp lilerden hiç kimse akp ye gunahını vermezler.hele erdoğana.dupeduz yalandır

5
16
yanıtYanıtla
FERHAT:

Abi sen gider ısmarlama aday gösterirsen millet Mısır ve Pensilvanyanın adamına değil bu milletin adamına oy verir...O vekilleri kutluyorum ülke adına düşünceli bİr karar vermişler...

16
2
yanıtYanıtla
KIBRISLI ASIL TURK:

KILICLAROGLU ILE CHP GEMISI YURUMEZ,BEN HICBIR PARTICI OLUP TURKIYE CUMHURIYETI SINIRLARI,LAIKLIK BIRLIK BERABERLIGI SAGLAYAN GERCEK DEMOKRASIYI SUNAN HIRSIZI KORUMAYAN HERZAMAN ULKE ICIN CALISACAK HERKESI DESTEKLERIM.

4
8
yanıtYanıtla
burjuvazi:

rte yi meclise sokan yasagını kaldıran baykalın chp si değilmiydi?

10
1
yanıtYanıtla
SIKINTI:

iyide 15 oylamıkaybettiler

7
4
yanıtYanıtla
Çecen:

CHP li vekillerin Erdogana oy verdikleri dogruysa partinin tasviyesi gerekir,zira bu parti artık iflah etmez ,müsebiblerine yazıklar olsun.

5
5
yanıtYanıtla
ajanda:

Allah Allah bunca seçim hezimetine çıldırmamış da buna mı çıldıracakmış pes yani.

6
4
yanıtYanıtla
GERÇEK KARADENİZLİ:

BELLİ DEĞİL Mİ , BU MİLLETVEKİLLERİ BİR DE ŞEREF TEN BAHSEDEMEZLER. TIPKI BU ZAT GİBİ OLANLAR.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title