Haberler

Arkadaşının Eşi, CHP'li Meclis Üyesini Yaylada Öldürdü

Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi, arkadaşının eşi tarafından köyün yaylasında vurularak öldürüldü.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi çiftçi 48 yaşındaki Gökhan Dağaşan'ı 2 gün önce yaylada av tüfeğiyle vurarak öldüren arkadaşının eşi 42 yaşındaki M.Ü. tutuklandı. M.Ü., Gökhan Dağaşan'ın kendisine tecavüze kalkıştığını, bu nedenle vurduğunu öne sürdü.

KÖYÜN YAYLASINDA AV TÜFEĞİYLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Şenkaya'ya bağlı Uğurlu Köyü'nde yaşayan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Gökhan Dağaşan, geçen 21 Temmuz günü saat 22.20 sıralarında köyün yaylasında av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

TECAVÜZE KALKIŞTIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Dağaşan'ın arkadaşının eşi M.Ü. Jandarmayı arayarak, Gökhan Dağaşan'ı kendisine tecavüze kalkıştığı için öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine olay yerine giden güvenlik kuvvetleri, M.Ü.'yü gözaltına aldı. Gökhan Dağaşan'ın cesedi ise otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Kocasının arkadaşı Gökhan Dağaşan'ın kendisine tecavüze kalkıştığını, bu nedenle yanında bulunan av tüfeğiyle ateş ettiğini öne süren M.Ü. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erzurum Yerel Yaşam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Murat DemirMobil-IOS:

chp hayır işiyle anılacak değil ya

85
14
yanıtYanıtla
Murat DemirMobil-IOS:

chp de baykal virusu var , kim kime beli değil .

64
3
yanıtYanıtla
Annayana davul zurna.:

Su destisi su yolunda kırılr helal olsun kadna her kuşun eti yemezzzzzzz

64
0
yanıtYanıtla
GÖREN ADAM:

Şimdi başımıza taş yağacak, CHP de namus cinayeti var.....

27
2
yanıtYanıtla
YAŞAR BAHÇECİ:

BU CHP LİLER BİRBİRLERİNİ DÜRTMEYE NE KADAR MERAKLI. . ÇETE BAŞI BAYKAL. BALIK BAŞTAN KOKAR

16
3
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

CHP ye üye olunabilmesi için forma her türlü genişliğe açık olmalısınız maddesi koymuşlar galiba

10
8
yanıtYanıtla
CETOVALI:

Ya niye kimse sormuyo o kadının orda ne işi varmış bi düşünün niye gitmiş o adamla orda kocası nerdehem biliyor CHP DE GELENEK ARKADASİNİN KARİSİNİ. DUDUKLEMEK GELENEK MESELA DENİZ BAYKAL KART HOROZ DA AYNİ İDİ CHP DE FAR ETMEZ ARKADASİNİN KARİSİDA OLSA AFFETMEZ BULDUGU YERDE CAKAR KAMAYİ YETERKİ DELİK OLSUN EE CHP Lİİİİİİİİ

2
2
yanıtYanıtla
İçel33:

Bu kadının adamın yanında başbaşa ne işi vardıkii?bence şantaj veya kıskançlık gibi geldi.zavallı koca belki akdatılıyorsu haberi yok.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence o kadının alnından opmelı helal olsun ablacım sana

0
0
yanıtYanıtla
Honest:

Yine mi Erzurum! Başlığı görür görmez Erzurum''dur dedim. Hatırladınız mı?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title