Haberler

CHP'li Loğoğlu: Vatandaş AK Parti'ye 'Yolunuz Açık Olsun, Güle Güle' Dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, dün yapılan seçimleri değerlendirerek, "Seçimleri muhalefet kazanmıştır, Adalet ve Kalkınma Partisi kaybetmiştir.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, dün yapılan seçimleri değerlendirerek, "Seçimleri muhalefet kazanmıştır, Adalet ve Kalkınma Partisi kaybetmiştir. Vatandaşlarımız artık cumhurbaşkanlığı seçiminde, sonra genel seçimler arifesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne güçlü bir mesaj vermişlerdir ve "yolunuz açık olsun, güle güle' sürecinin ilk işaretini bu seçimlerde vermiş oldular" dedi.

Loğoğlu, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dün yapılan seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"Seçimleri muhalefet kazanmıştır, Adalet ve Kalkınma Partisi kaybetmiştir. 9'unu muhalefet partileri, 5'ini iktidar partisi kazanmıştır. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin düşüşte olduğunu görüyoruz. Ama en önemli tarafı bence özellikle Yalova ve Ağrı'da seçimleri kazanabilmek için AKP adaylarına karşı muhalefet partilerinin kendiliklerinden birleşmeleri ve işte Ağrı'da ve Yalova'da, Yalova'da CHP, Ağrı'da BDP'nin kazanmasına giden yolu açmaları olmuştur. Yani bir noktada muhalefet kendiliğinden birleşiyor, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin temelini sarsıyor.

Vatandaşlarımız artık cumhurbaşkanlığı seçiminde, sonra genel seçimler arifesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'ne güçlü bir mesaj vermişlerdir ve yolunuz açık olsun, güle güle sürecinin ilk işaretini bu seçimlerde vermiş oldular."

Kaynak: ANKA / Güncel

Osman Faruk Loğoğlu Ak Parti Yalova Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title