Haberler

CHP'li Köksal'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hiç unutulmayacağını belirtti. Köksal yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 30 Ağustos'ta 'olmaz' denilen bir başarıya ulaşmış, bu başarıyı Türk Milleti'ne adamıştır. Türk milletinin varlık ve yokluk mücadelesinde varlık mücadelesini zaferle taçlandıran büyük Atatürk ve silah arkadaşlarını hiç unutmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti bağımsızlığını, özgürlüğünü, dil, din, ırk, mezhep ve inanç farklılığı gözetmeden omuz omuza, el ele vererek kazanmıştır. 30 Ağustos bu nedenle birliktir, kardeşliktir. Tam bağımsızlıktır ve toprak bütünlüğüdür, 30 Ağustos Zafer Bayramı hem cumhuriyete ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title