Haberler

CHP'li Koç: Sonuç Gökçek'e Kabus Yaşatacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, "Sonucun maalesef Sayın Gökçek'e bir kabus yaşatacağı ortadadır.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Haluk Koç, "Sonucun maalesef Sayın Gökçek'e bir kabus yaşatacağı ortadadır. Erken zafer ilan edenler çok farklı sonuçlarla karşılaşırlarsa şaşırmasınlar" diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Gürsel Tekin ve Gökhan Günaydın parti Genel Merkezinde ortak basın toplantısı düzenledi.

Açıklamayı yapan Koç, bir süredir peş peşe gerek AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayının, gerekse AK Parti'nin İstanbul İl Başkanının "çığırtkanca" açıklamalar yaptığını ifade ederek, "Çok çirkin seçim manipülasyonun yaşandığı bir gecedeyiz. Üzülerek söylüyorum, devletin resmi haber ajansı Anadolu Ajansı bu manipülasyonların merkezi olarak çalışmaktadır" dedi. Koç, şöyle konuştu:

-"SEÇİM MANİPÜLASYONLARI"-

"Bütün önemli metropollerde Ankara başta olmak üzere, İstanbul, Eskişehir, Aydın, Antalya gibi önemli metropollerde CHP, şu ana kadar elimize ulaşan resmi sonuçlar ve Yüksek Seçim Kurulu'nun girdiği rakamlar da dahil olmak üzere bazı yerlerde baş başa bazı yerlerde belirgin şekilde önde olmasına rağmen şimdiden seçim sonucunu kendileri kazanmış gibi bir ön hazırlık içine girmektedirler. Bu seçim manipülasyonlarına, üzülerek ifade ediyoruz, bazı haber kanalları yine malum yüzler ve malum yorumcularla bunun psikolojik alt yapısını hazırlama görevlerini ısrarla sürdürüyorlar."

-"CHP BÜTÜN BÜYÜK METROPOLLERDE AKP'NİN ŞU ANDA ÖNÜNDE GİTMEKTEDİR"-

Bütün Türkiye'ye ve CHP'lilere seslenmek istiyorum, kim ne yaparsa yapsın, CHP örgütleriyle, CHP'ye gönül verenlerle hem sandıklarda, hem de ilçe seçim kurullarında tutanakların birleştirilmesi boyutunda görevlerine ısrarla devam ediyorlar. Çok açık söylüyorum, 2-3 saat sonra Ankara'da ve İstanbul'da şu anda zafer ilan ettiklerini zannedenlerin, ilan ettikleri sonucun farklı bir yansıması çıkarsa hiç şaşırmayın. Çünkü bir yere kadar gerçeği örtebilirler. Ne yapalım, hırsızlık ya da yolsuzluk böyle bir şey Başka konularda alışık olanlar sandıkta da aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Yurttaşlar hiçbir şekilde bu manipülatif haberlere, yorumlara kanmasınlar. CHP bütün büyük metropollerde AKP'nin şu anda önünde gitmektedir. Bir süre sonra 30 Mart seçimlerinin bu gecesi de çok ilginç bir şekilde anılacak ve çok kötü bir örnek olarak çıkacak. Gerek devletin haber ajansı, gerek malum yorumcularla, haber kanalları 2-3 saat içinde hepinizin mahcup olacağı bir sonuç bekliyor sizi. "

-"GÖKÇEK KABUS YAŞAYACAK"-

Koç oranlarla ilgili bilgilerinin olup olmadığı konusundaki soru üzerine, "Son derece, yüzde 15'lik, 20'lik Çankaya'da, Yenimahalle'de, Keçiören, Mamak gibi büyük ilçelerde CHP'nin çok farklı sonuçlar aldığı ortada. Ankara'daki dış ilçelerde de Mansur Yavaş'ın çok ciddi şekilde oy aldığını biliyoruz. Kaldı ki büyük metropollerde de o rakamlar daha yeni yeni geliyor. CHP'nin yüzde 55 ile yüzde 70 arasında kaç sandıkta oyu çıktı, bunlar da sisteme eklendi. Sonucun maalesef Sayın Gökçek'e bir kabus yaşatacağı ortadadır. Erken zafer ilan edenler çok farklı sonuçlarla karşılaşırlarsa şaşırmasınlar" diye konuştu.

-"ANKARA'DA YÜZDE 45'İN ÜZERİNDEYİZ"-

Koç, soru üzerine Türkiye'nin YSK sistemine yüzde 23 civarında oy oranının girildiğini belirterek, "Son gelen bilgilere göre Ankara'da yüzde 45'in üzerinde gözüküyoruz, 46-47 civarında. İstanbul'da da söyledikleri gibi değil. İstanbul'da bize intikal eden birçok yerde yüzde 2-3 puanlık bant arasında gidip geliyoruz." Koç hangi verileri baz aldıklarının sorulması üzerine de, "Sandık çıktı belgelerini, ıslak tutanakları" yanıtı verdi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haluk Koç Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title