Haberler

CHP'li Kemal Deveciler ile Haluk Koç Dünür Oldu

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir Milletvekili Deveciler'in kızı avukat Tuğçe Deveciler ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç'un avukat oğlu Deniz Koç ile nişanlandı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 22 dönem Balıkesir Milletvekili Ali Kemal Deveciler'in güzel kızı avukat Tuğçe Deveciler ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Haluk Koç'un avukat oğlu Deniz Koç ile nişanlandı. Burhaniye Ören'de İdahan otelde yapılan nişan töreninde yüzükleri CHP eski gurup başkan vekili ve İzmir milletvekili Kemal Anadol taktı.

Seçkin bir davetli topluğu ile aile içinde yapılan nişan törenine Manisa Milletvekili Hasan Ören, 23 dönem Çanakkale Milletvekili TBMM eski Başkanlık Divan üyesi Ahmet Küçük, 23 Dönem Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Zonguldak Milletvekili Harun Akın, CHP Kırşehir Milletvekili Hüseyin Bayındır, 22 dönem Balıkesir Milletvekili Orhan Sür, CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem, Ankara Ayaş Belediye başkanı Ali Başkaraağaç, Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, CHP Manisa il başkanı Cahit Kaplan, CHP İstanbul İl Genel Meclis gurup başkan vekili Kemal Akar, Güre belediye başkanı Kamil Saka ile Deveciler ve Koç ailelerinin yakınları katıldı. Gecede Nevzat ve Bilgenin güzel yemek müzikleri ile Ayhan Sevengül'ün hareketli şarkıları ile coşan davetliler gecenin ilerleyen vaktine kadar eğlendi. Üniversitede tanışıp evlenmeye karar Haluk ve Sema Koç ailesinin yakışıklı oğulları Avukat Deniz Koç ile Ali Kemal Deveciler ve Nuriye Deveciler'in güzel kızları Tuğçe Deveciler'in

nişan yüzüklerini takan Kemal Anadol, "Ben 70 yaşındayım. Bu güne bu taktığım 3. nişan yüzüğü. Çok şükür bu güne kadar yüzük taktığım gençlerden ayrılan olmadı. Her zaman söylenen bir söz vardır. Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır. Bizim anlayışımıza göre başarılı erkeğin kadını arkasında değil, yanındadır. Böylesine önemli bir nişanın, yine çok önemli bir güne rastlaması beni çok daha fazla sevindirdi. Böylece yeni nişanladığımız bu gençlerin birlikteliği daim olsun" dedi.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından Haluk ve Sema Koç ile Ali Kemal ve Nuriye Deveciler de dans ederek çocuklarının mutluluklarına ortak oldular. Geçenin geç saatlerine kadar devam eden nişan töreninde büyük coşku yaşanırken düğünün yaz aylarında yapılacağı açıklandı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kemal Deveciler Haluk Koç Balıkesir Deniz Koç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title