Haberler

CHP'li Kadın Vekilden Siyasi Eşlerine Buzlu Meydan Okuma

Dünya sosyetesinin ilgi gösterdiği, uçlara ulaşan ancak reklama saptığı eleştirileri alan buz kovalı ALS farkındalık davet videolarına CHP'li Melda Onur da ilgi gösterdi.

Dünya sosyetesinin ilgi gösterdiği, uçlara ulaşan ancak reklama saptığı eleştirileri alan buz kovalı ALS farkındalık davet videolarına CHP'li Melda Onur da ilgi gösterdi. CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur bir banyoda çektiği videoyu sosyal paylaşım sitelerine yükleyerek siyasi eşlerine "meydan" okudu.

2 dakikaya yakın videoda Melda Onur önce buz kalıplarını bir kaba dolduruyor. Duşakabine geçen Melda Onur "ALS hastaları için" diyerek buzlu suyu başından aşağı boca ediyor. Oldukça etkili olduğu anlaşılan buzlu banyodan sonra Onur "Ve meydan okumam için üç isim seçtim: Hem hala hem eski Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül, ikincisi halen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve aday Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na meydan okuyorum, ALS hastaları için" diyerek çağrısını bitiriyor.

Kaynak: ANKA / Güncel

Melda Onur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title