Haberler

CHP'li İnce Yıkılan Seraları Gezdi

CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova’nın köylerinde lodos sebebiyle yıkılan seraları gezerek çiftçilerden bilgiler aldı.

CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'nın köylerinde lodos sebebiyle yıkılan seraları gezerek çiftçilerden bilgiler aldı.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, lodosun etkisiyle seraların yıkıldığı Kazımiye, Laledere köyleri ile Kadıköy ve Koru beldelerini ziyaret etti. İnce, yıkılan seraları gezerek çiftçilerden bilgi aldı. Çiftçilerin acil destek beklediğini vurgulayan İnce, "Üreticilerimizin naylon talebi var. Ürünlerini korumak için acilen naylon istiyorlar. Bunu bedava da istemiyorlar. Uzun vadeli bir ödeme şansı tanınmasını istiyorlar. Zarar gören köylerimizi gezeceğiz. Tarım Bakanı'nı da arayıp buradaki durumu anlatacağım. Konuyu meclis gündemine de getireceğim. Bu konuların takipçisi olacağız. Devlet gerçekten sosyal bir devlet mi, güçlü bir devlet mi, bunu göreceğiz" diye konuştu.

İnce, çamur içerisinde kalan botlarını da yıkadı. İnce, hortumu tutarak kendisine yardım etmek isteyen vatandaşları, "Ben yıkarım" diyerek kibarca reddetti. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Kadıköy Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title