Haberler

CHP'li İnce'den Afiş Kesilmesine Tepki

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında yürüyüş gerçekleştirdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında yürüyüş gerçekleştirdi. İnce, "Bizim afişleri kestiler. Gençlere talimat verdim. Kimsenin canını yakmayın dedim. Sadece, 'afiş yerine keseni oraya asın' dedim" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında kent merkezinde bir yürüyüş yapıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yürüyüş, Cumhuriyet, Fatih, Spor, İstanbul, Sefabey, Mimar Sinan Caddeleri güzergahı üzerinden devam ederek tekrar meydanda sona erdi. Burada konuşan İnce, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında astıkları afişlerin kesildiğini anlatırken, şöyle dedi:

"Afişleri kestiler. Gençlere talimat verdim. 'Kimsenin canını yakmayın' dedim. 'Sadece afiş yerine keseni oraya asın' dedim. Bu akşam nöbet tutacaklar bakalım. Kim kesiyorsa bulacağız bu akşam merak etmeyin. Biz kimseninkini kesmiyoruz, herkes asacak kardeşim. Siz Yalova'yı sağlam tutun. Ben yokum diye buralarda afiş mafiş kesiyorlar. Bu ne biçim iştir. Her tarafı doldurmuşsunuz afiş. İki tane afiş asıyoruz kesiyorsunuz. Utanmadan kesiyorsunuz. Onlara talimatı veren, problem orada. Kim talimatı veriyor. Böyle bir rezillik şu ana kadar, Yalova'da ben 30 yıldır siyasetle uğraşırım ilk kez böylesini görüyorum."

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal da yürüyüşe katıldı.

- Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem İnce Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title