Haberler

CHP'li İmamoğlu, Tıp Bayramı'nda Sağlıkçıları Unutmadı

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık kuruluşlarını ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sağlık alanında çalışanların sadece 14 Mart’ta değil her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık kuruluşlarını ziyaret eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, sağlık alanında çalışanların sadece 14 Mart'ta değil her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Sağlık alanında çalışanların sorunlarını dinleyen Ekrem İmamoğlu, atılan her adımda meslek odalarının görüşlerinin alınması gerektiğini söyledi.

İmamoğlu, "Mevcut politikalar hekimlere ve sağlık çalışanlarına dönük şiddeti arttırarak bir numaralı sorun haline getirdi. Hastalar ve hasta yakınları hekimlere ve sağlık çalışanlarına karşı provoke ediliyor. Türkiye'de sağlık hizmetlerinin mükemmel olduğu anlatılırken, sağlık kuruluşlarında gerçek durumu fark eden insanların tepkisi şiddeti doğuruyor" dedi.

Seçilmesi halinde Beylikdüzü Belediyesi bünyesinde sağlık çalışanlarıyla rutin toplantılar düzenleyeceklerini vurgulayan CHPLİ İmamoğlu "Beylikdüzü'nde sağlık çalışanlarının, sağlıklı koşullarda çalışmalarını arzu ediyoruz. Bölgedeki sağlık hizmetlerinde yaşanan aksamaları birlikte tespit etmek ve çözüm bulmak, bölgemize yapılacak sağlık yatırımlarında onların da söz sahibi olmasını istiyoruz. Yalnızca 14 Mart'ta değil, her zaman yanlarında olacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu Tıp Bayramı 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title