Haberler

CHP'li İmamoğlu, Görme Engellilere Özel Kartvizit Bastırdı

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, görme engelliler için Braille alfabesi kullanılarak hazırlanan kabartma yazılı kartvizit bastırdı.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, görme engelliler için Braille alfabesi kullanılarak hazırlanan kabartma yazılı kartvizit bastırdı.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu normal kartvizit boyutunun iki katı boyutta görme engelliler için Braille alfabesi kullanılarak hazırlanan kabartma yazılı kartvizit bastırdı. Hazırlanan kartvizitin ön yüzünde İmamoğlu'nun adı ve iletişim bilgileri, arka yüzünde ise Beylikdüzü Engelliler ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi'nin telefonu yer alıyor.

Herkesin kartvizit bastırırken kabartmalı yazıya da yer vermesi gerektiğini belirten İmamoğlu, hazırladıkları kartvizit ile görme engellilerin kendisine ve Engelliler Merkezi'ne ulaşarak sorunlarını ve önerilerini rahatça ilettiklerini söyledi.

30 Mart'tan sonra Beylikdüzü'nde engellilerin hayata "engelsiz şekilde" katılacağı bir dönemi başlatacaklarını vurgulayan İmamoğlu, görme engelliler için kuracakları "Türkiye'nin ilk Görme Engelliler Müzesi"nin müjdesini de verdi.

İmamoğlu, "Bu müze tamamen 'hissetmeye' dayalı bir müze olacak. Görme engelli vatandaşlarımız bu müzede tarihi, dokunarak, hissederek tanıyacak" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title