Haberler

CHP'li İmamoğlu: "Beylikdüzü'nde Yaşamayacak, Beylikdüzü'nü Yaşayacaksınız"

Beylikdüzü'nün İstanbul'un dışında kalan bir ilçe gibi anıldığını söyleyen CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "30 Mart'tan sonra vatandaşlarımız Beylikdüzü'nde yaşamaktan ziyade artık Beylikdüzü'nü yaşayacak" dedi.

Yerel seçimlere 48 saatten az bir süre kala ilçenin her noktasında açık alan toplantıları ile vatandaşlarla buluşmaya hızla devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nü yıllardır sadece ucuz konut ve bir konaklama yeri olarak anılmaktan kurtaracaklarını söyledi. 30 Mart'tan sonra Beylikdüzü'nün her anını canlı, huzurlu bir kent haline getireceklerini vurgulayan Ekrem İmamoğlu, "Belediye başkanı bir şirketin patronu değil. Belediye başkanı her değeri vatandaşa ait olduğu belediyenin emanetçisidir. Vatandaşımızın yeni bir döneme ihtiyacı olduğunu hissediyorum. Ben, Beylikdüzü'nde yine vatandaşla diyalog kuran, vatandaşın arasında olan, hayatı vatandaşla birlikte yaşayan bir başkan olmak istiyorum" dedi.

Türkiye'nin en büyük limanı ve Avrupa Yakası'nın iki organize sanayi bölgesinden birine sahip olan Beylikdüzü'nde hala istihdam sorunu olmasının kabul edilir olmadığına dikkati çeken Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde sanayi ile toplumun birbirinden haberdar olduğu entegre bir çalışma sistemiyle işsizlik sorununu ortadan kaldıracağız. Ben 24 senedir Beylikdüzü'nde yaşıyorum. Her anına şahidim. Her sorununu biliyorum. Projelerimiz, vatandaşımızın bize ilettiği tespitlerle, katkısıyla 5 yıllık bir emek sonucu tamamen Beylikdüzü ihtiyaçlarına dönük oluşturuldu" diye konuştu

"EN ÖNEMLİ SORUN ULAŞIM VE SAĞLIK"

Beylikdüzü'nün en önemli sorunlarının ulaşım, sağlık ve sosyal yaşam eksikliği konusunda olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Beylikdüzü, yeni bir kent. Çok eksiği var. Son 5 yılda bu eksikler tamamlanmadı. Senede 15 bin nüfusu artan ilçemizde geleceğe dönük planlamanın yapılması gerekirdi. Beylikdüzü'nde ulaşım konusunda şehirle bağlantı noktasında ciddi sıkıntılar var. İlçe içinde kısa mesafelere uzun vakitte gidilmesi yine problem. Bir diğer sorun ise devlet eliyle sağlık hizmeti olmaması. Ulaşım sorununu ve sağlık hizmeti eksikliğini çok kısa sürede aşması gerekiyor. Biz bunu başaracağız. Kordon projemiz ile vatandaşımız sahil ile buluşacak. Beylikdüzü'nün sahilinde festival alanı, deniz ulaşımını içinde barındıracak iskelesi, müzeleri ve tematik parkları olacak" ifadesini kullandı.

YEŞİL VADİ YERİNE YAŞAM VADİ'Sİ

Bir diğer projelerinin 1 milyon metrekare alana sahip Yaşam Vadisi projesi ile İstanbul'un en büyük parkını Beylikdüzü'ne kazandıracaklarını belirten İmamoğlu, "Yıllardır yapılamayan Yeşil Vadi Projesi'nin ismini Yaşam Vadisi olarak değiştirdik. Proje, İstanbul'un en iddialı şehir parklarından biri olacak. Bulvar projemiz yaya caddesiyle, sanatçı sokağıyla, tematik parklarıyla, yakın tarih müzesiyle insanların nefes alabileceği keyif içinde yaşayabilecekleri bir tasarım olacak. Biz bu projeyle kente yaşam damarı katacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title