Haberler

CHP' Li Haluk Koç, Uşak' Ta Adaylarını Tanıttı

Uşak'ta İsmetpaşa Caddesi'nde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla görüşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, partisinin aday tanıtım toplantısı için İstanbul Düğün Salonu'na gitti. Aday tanıtım toplantısına CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, İl Başkanı Bülent Horasan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen, Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il genel ve belediye meclisi üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç burada yaptığı konuşmada AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek 'Bir bela 12 yıldır Türkiye'nin üzerine çöreklendi. Gelinen noktaya baktığınızda sözüm bence de hafif kalıyor. Gömlek değiştirdik, dediler, maske taktılar. AB'ye 'biz demokratız' dediler kendi içlerinde çeşitli parçaları bir araya getirerek milletin başına 2002 yılında çöreklenmeye başladılar. Bunların kafalarının arkasında Türkiye'yi laik demokratik bir sosyal hukuk devleti olmaktan yavaş yavaş uzaklaştıracak din eksenli bir devlet yapısına ulaşmayı amaçlayan bir çekirdek kadro var dedi. AK Parti'nin ortak kamu mallarını ve Cumhuriyetin kazanımlarını peşkeş çektiğini ileri süren Koç, 'Rüşvet ve ihale havuzları oluşturdular. Bir yandan birbirlerine rüşvet verdiler bir yandan da milletin kanını bir sülük gibi emdiler. Faşizm konusuna gelince, bir apoletli, birde apoletsiz faşizm vardır. 12 Eylül'de bu millet apoletlisini gördü ve çok çekti. Şimdi apoletsiz olanı var. Arada hiçbir fark yok. 12 Eylül'de Devlet Güvenlik Mahkemeleri vardı, 10 yıldır da bu milletin ensesinde boza pişiren Tayyip Erdoğan'a bağlı özel yetkili mahkemeler var. Biri Kenan Evren diğeri de Recep Tayyip Erdoğan, arada hiçbir fark yok. Biri tankla geldi, biride sandıkta milli iradeye kumpas kurarak geldi. Türkiye şimdi kapalı bir rejime, bir diktatörlüğe adım adım sürükleniyor

'TÜRKİYE'DE 319 TANE TAYYİP VAR

Türkiye'nin sadece bir Tayyip Erdoğan gördüğünü ancak mecliste 319 tane daha Tayyip Erdoğan olduğuna dikkat çeken Koç, 'Türkiye'de mecliste parmak kaldırma görevi olan 319 tane daha Tayyip Erdoğan var. Türkiye'de meclis başkanının Cemil Çiçek olduğunu zannediyorsunuz. Türkiye'de meclis başkanının adı Recep Tayyip Erdoğan. Çankaya'da oturan sanmayın ki Abdullah Gül, Çankaya'dakinin adı da Recep Tayyip Erdoğan. Bunların birbirinden farkı yok. Hepsi aynı yolun yolcusu. Son bir aydır hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet olayları ortaya döküldüğünde hırsızı nasıl saklarız diyerek Türkiye'de çok şey değişmeye başladı. Her yer rüşvet her yer yolsuzluk. Normal bir toplumda polis ne yapar hırsızı kovalar yakalar. Türkiye'de işler tersine döndü. Polis hırsızı kovalamıyor hırsız polisi kovalıyor. Hırsız hakim ve savcıyı kovalıyor diye konuştu. Türkiye'de Adalet Bakanı'nın adının da Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Koç, Alo Fatih'ten sonra bir de Alo Bekir'in ortaya çıktığını vurguladı. Koç şöyle konuştu: 'Alo Fatih'ten sonra şimdi de Alo Bekir çıktı. Alo Bekir hallet, neyi halledecek' Bilal'in sorguya çekilmesini. Bilal'in suçunun ortaya çıkmamasını. Kasetler görülmesin interneti yasaklayın. Sosyal medyayı yasaklayın. Millet duymasın görmesin öğrenmesin. 'Ben meydanlarda avazım çıktığı kadar böğürmeye devam edeceğim. Kandırmaya devam edeceğim bu milleti' diyor Tayyip. İnsanlar kendi yüzlerini günde birkaç defa görüyor ama Türkiye'de herkes kendi suratından çok Recep Tayyip Erdoğan'ın suratını görüyor. Bir diktatör bozuntusunu zorla 24 saat izlemek zorunda kalıyor. Bizim eve hırsız girmiş biz diyoruz karakola gidelim hırsız diyor sandığa gidelim CHP Genel başkan Yardımcısı Haluk Koç'un konuşmasının ardından CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımı yapıldı. İsmetpaşa Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na bir grup partili ile yürüyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Belediye Başkan Adayı Bülent Yazgan'ın seçim bürosunu hizmete açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Haluk Koç Türkiye Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title