Haberler

CHP'li Güler, Partisinin Cemaatle İttifakını İtiraf Etti

Güncelleme:

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, Eğitim ve Bilim İşgörenleri (EĞİTİM-İŞ) Kastamonu Şube Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarınca Şerife Bacı Öğretmenevinde düzenlenen "Türkiye Cumhuriyeti ve Türk ulusunun geleceği için ne yapmalı, nasıl yapılmalı" konulu konferansta partide bazı ittifaklar gerçekleştirildiğini ve bunun önemli bir problem olduğunu öne sürdü.

"30 MART SEÇİMLERİNDE CEMAATLE İTTİFAK YAPTIK"

Güler "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" dedi.

"PARTİMİZ İNKAR ETSE DE BU YAŞANDI"

Sözlerin kimi siyasi sebeplerle hafifletilebileceğini ileri süren Güler, "Çok zor ama uygulamalar çok önemli. Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Birgül Ayman Güler Kastamonu Cemaat Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title