Haberler

CHP'li Fatih Atay'dan Açıklama: Söylenenler Aşağılıkça Dedikodudur

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın 25. Dönem milletvekili Fatih Atay yaptığı basın açıklaması ile hakkında söylemediği sözleri söylemiş gibi gösterilerek haberler yapıldığını belirterek “Bu aşağılık dedikoduları delege seçimlerinde alınan yenilginin bir hezeyanı olarak görüyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın 25. Dönem milletvekili Fatih Atay yaptığı basın açıklaması ile hakkında söylemediği sözleri söylemiş gibi gösterilerek haberler yapıldığını belirterek "Bu aşağılık dedikoduları delege seçimlerinde alınan yenilginin bir hezeyanı olarak görüyorum" dedi.

Bir internet sitesinde CHP'li Fatih Atay'ın "1 Kasım'da yeniden milletvekili seçilmememin nedeni Alevi ve Kürt kökenli CHP'lilerdir Ben, CHP'yi bunlardan temizleyeceğim. Aydın siyasetini bunlardan kurtaracağım" ifadelerini kullandığı yönünde çıkan haberin ardından Avukat kimliği ile açıklama yapan Fatih Atay, "Cumhuriyet Mahallesi delege seçimlerinden sonra bazı basın organlarında Alevi ve Kürt kökenli vatandaşlarımızla ilgili aslı astarı olmayan sözler sarf ettiğim haberleri çıkmıştır. Bilinmesini isterim ki; böyle bir söylentinin içinde olmayı kendime zul addederim. 30 yıllık siyasi kariyerimde duruşum ve yaptıklarım ortadadır. Alevi ve Kürt kökenli yol arkadaşlarımla yıllarca siyaset yaptım ve halen yapmaktayım. Daha öncede bu tarz çirkin iftiralarla karşı karşıya kaldım. Ama yel kayadan sadece toz alır. Beni yıpratmaya yönelik bu dedikodularla yıllardır mücadele ettim ve etmeye devam edeceğim. Bu aşağılık dedikoduları delege seçimlerinde alınan yenilginin bir hezeyanı olarak görüyorum. Bir lafa bakıyorum, Laf mı diye, Bir söyleyene bakıyorum, Adam mı diye. Umuyorum ve diliyorum ki siyaset güzel ve temiz yürekli insanlarla yapılsın" ifadelerine yer verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Fatih Atay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title