Haberler

CHP'li Ersöz, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ni Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili 2. sıra adayı Ali Ersöz ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili 2. sıra adayı Ali Ersöz ve beraberindeki heyet, Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili 2. sıra adayı Ali Ersöz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Yamaç ve beraberindeki partililer ile birlikte Ceylanpınar Gazeteciler Derneği'ni ziyaret etti. Yaklaşan 1 Kasım seçimleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan CHP Şanlıurfa Milletvekili 2. sıra adayı Ali Ersöz, Ceylanpınarlı vatandaşlardan destek istedi. Ersöz konuşmasında "Sivil toplum kuruluşlarına ziyarete başladık. İyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Şanlıurfa için, ülkemiz için güzel çalışmalar yapacağız. Tecrübelerimizin doruk noktasındayız. Hemşirelerimize, ilimize ve ülkemize hizmet edebilmek için partili, partisiz tüm Ceylanpınarlılardan destek istiyoruz. Bizim için ne kadar zor ve yorucu bir süreçse basın mensupları için de yorucu bir süreç. Aynı kaderi paylaşıyoruz aslında, bu telaş içerisinde inşallah sağlıklı selametli bir şekilde 1 Kasım akşamına ulaşırız temennisinde bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

Ceylanpınar Gazeteciler Derneği binasında Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilal Tepedelen tarafından karşılanan Ali Ersöz'e ziyaretinden dolayı teşekkür eden Tepedelen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ceylanpınar Şanlıurfa Ali Ersöz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title