Haberler

CHP'li Erdoğdu: Terör Olaylarının Bu Duruma Nasıl Geldiğinin Analizi Yapılmalı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, terör olaylarının bu duruma nasıl geldiğinin ve bazı il ve ilçelere silah yığınaklarının nasıl yapıldığının iyi bir analizini yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, terör olaylarının bu duruma nasıl geldiğinin ve bazı il ve ilçelere silah yığınaklarının nasıl yapıldığının iyi bir analizini yapmak zorunda olduklarını söyledi.

CHP Rize Merkez İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen parti içi yönetici eğitimi öncesi basın toplantısı düzenleyen Erdoğdu, görevlerine yeni seçilen parti yöneticilerine iletişim, liderlik, ekip çalışması, toplantı yönetimi, parti tüzüğünün kritik noktaları ile CHP'nin dünü ve bugününe ilişkin konularda eğitim verilmesinin amaçlandığını belirtti.

Zor bir dönemden geçen ülkede bazı il ve ilçelerinin yoğunlaşmış terör olayları yaşadığını hatırlatan Erdoğdu. "Her gün şehit cenazelerinin geldiği, o bölgede yaşayanların iki ateş arasında kalarak yaşamını sürdüremeyecek bir duruma geldiği ve evlerini terk ederek göç etmek durumunda kaldığı acı bir ortam yaşıyoruz. Böyle bir ortamı hazırlayan nedenleri bu ülkenin bütün insanları, siyasi partileri ve farklı siyasi partilere oy vermiş vatandaşlar olarak düşünmek zorundayız. Buraya nasıl geldiğimizi ve bizi buraya taşıyan süreci bazı il ve ilçelerde hangi koşullarda ne zaman bu yığınakların yapıldığının iyi bir analizini yapmak zorundayız. CHP yoğunlaşan terör olayları ile ilgili çözüm önerilerini hep ortaya koydu. Demokrasinin sınırlarını genişlettiğimiz, halkın yaralarını sarabildiğimiz ölçüde Türkiye'yi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde yönetebiliriz. Bu çok temel bir sorunumuz" dedi.

"HER KESİMDEN VATANDAŞIN GEÇİM SORUNU VAR"

Ülkenin bir başka temel sorununun ekonomik sıkıntılar olduğuna dikkat çeken Erdoğdu şunları söyledi:

"Tüketicisinden üreticisine, esnafından işadamına kadar borçluyuz. Ekonomide bir canlılık belirtisi olmuşsa bu her kademede borca dayanan bir yapı yüzündendir. 'Borç yiyen kesesinden yer' diye bir laf vardır. Ama kesede varsa yersin yoksa zora girersin. Türkiye son bir yılda parası değer kaybeden dünyada 3 ülkeden biridir. Bu bizim ülke olarak her aşamada sıkıntıya girmemiz demektir. İthal ürünlerimizin pahalılanması, sanayi borcunun döviz üzerinde ise artması, enerji girdi maliyetinin artması ve bütün bunların tüketici piyasalarına yansıması demek. Sıkıntı içerisindeyiz. Her kesimden vatandaşın geçim sorunu var. İşini sürdürebilme sorunu var. Böyle bir tabloda yarın seçim olacakmış gibi savunduğumuz görüşleri seçim bildirgemizde anlattığımız yaklaşımları vatandaşa anlatmaya ve onlarla kucaklaşmaya devam edeceğiz. Yarın seçim yok ama bizim için vatandaşla birlikte her günkü görevimiz. Onun için ara vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz." Parti içi yönetici eğitim toplantısı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Erdoğdu Rize Merkez Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title