Haberler

CHP'li Erdem Aslanoğlu, Akçadağ İlçesini Ziyaret Etti

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.

CHP Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Aslanoğlu, "Uçurumun kenarından ülkeyi hep birlikte çıkaracağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, genel seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesi ve ilçeye bağlı Doğanlar, Taşolar, Sakalıuzun, Çobanuşağı, Kolköy, Küçükküme, Esenbeyli ve Doğantepe mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen ve çapa motoru süren Aslanoğlu, sorun ve istekleri dinledi. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Aslanoğlu, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Çiftçilik yapan vatandaşlar, kayısıdan yana yüzlerinin gülmediğini ifade ederek, "Allah'ınızı seviyorsanız, kurtarın bizi bundan. Psikolojimiz bozuldu" dedi.

Aslanoğlu ise, "Senin kayısına değer vermezlerse olacağı bu. Elazığ'a 110 lira, Karadeniz'e 170 lira, Malatya'ya 41 lira. Kayısı yanıyor pahalı satamıyorsun, kayısı yanmıyor, ucuz oluyor, o da para etmiyor. Diğer partiler bizim seçim bildirgemizden birçok şeyi kopyalayıp, halka sunuyorlar. Geçen seçimde 'kaynak nerede?' diye sordular, şimdi baktık ki, kendileri de aynı vaatlerle öne çıkıyorlar. Demek ki bu ülkede kaynak var, demek ki bu ülkede her şeyi yapacak kaynak var. Partimizde bunu dikkatlice irdeleyip, halkımıza sunuyor" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu kaydeden Aslanoğlu, "Türkiye, şu anda ince bir noktada. Şapkamızı önümüze koyup, hepimizin düşünmesi lazım. Uçurumun kenarındayız. Uçurumun kenarından hep birlikte bu ülkeyi çıkarmamız lazım" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title