Haberler

CHP'li Ekrem İmamoğlu Sordu, Gençler Anlattı

Gençlere, “Belediyeden neler bekliyorsunuz” diye soran CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, aldığı yanıtlar sonucu gerçek taleplerin ortaya çıktığını söyledi.

Gençlere, "Belediyeden neler bekliyorsunuz" diye soran CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, aldığı yanıtlar sonucu gerçek taleplerin ortaya çıktığını söyledi.

Yerel seçim sürecinde gençlerin talebi üzerine CHP tarafından açılan "Beylikdüzü Gençlik Merkezi"nde, hummalı bir çalışma sürüyor. Merkeze gelen ya da merkezin bilgi ağında bulunanlara çeşitli anketler düzenlenerek gençlere; "Nasıl bir Beylikdüzü'nde oturmak, nasıl bir belediye tarafından yönetilmek, nasıl bir belediye başkanına sahip olmak" istedikleri soruldu. Gençlerin verdiği yanıtlarda ise, bisiklet yolundan graffiti duvarlarına, bilim ve sanat evinden sokak hayvanlarına yiyecek teminine kadar "gençlerin dünyasını yansıtan" pek çok şey yer aldı.

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, ilçe başkanlığı yaptığı 4,5 yılda sürekli gençleri dinlediğini ve başkan seçilmesi halinde "gençlerin de yönetimde söz sahibi olduğu" bir modeli hayata geçireceklerini söyledi.

Ekrem İmamoğlu, gençler için geliştirdikleri tüm projelerin altında gençlerin fikirlerinin yattığını belirterek, "Gençlik Merkezinde gönüllü olarak çalışan genç arkadaşlarım, yüzlerce gençle yüz yüze ve sosyal medya yolu ile görüşmeler yaptı, önerilerini topladı. Sonuçta ortaya 'gerçek talepler' çıktı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title