Haberler

CHP'li Dokuzcan: Ses Taklidi Kolay Değil

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtlarıyla ilgili uzman görüşlerinin ortada olduğunu belirterek, "Sesin taklit edilmesi çok kolay iş değildir" dedi.

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtlarıyla ilgili uzman görüşlerinin ortada olduğunu belirterek, "Sesin taklit edilmesi çok kolay iş değildir" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan partisinin seçim çalışmaları için Tokat'a geldi. Burada partisinin il başkanlığını ziyaret eden CHP'li Dokuzcam, basın toplantısı düzenledi. Çalışmalara İstanbul'da başladıklarını belirten Dokuzcam, şöyle dedi:

"Kurtuluş Savaşı dönemlerinde Türkiye'nin kurtuluş ve aydınlık geleceği için yerel seçimlerde kadınların damga vuracağı oldukça önemli. Bizler kadınların demokrasinin genel göstergesi olduğuna inanıyoruz. Kadınların temiz toplum ve temiz siyaset için gerekli olduğuna inanıyoruz. Bu ülkenin başında ayakkabı kutularında bulunan paraları nasıl sıfırlayacağını bilemeyen bir iktidar var."

"UZMAN GÖRÜŞLERİ ORTADA"

Dokuzcan, bir gazetecinin "Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtlarının montaj olduğu söyleniyor, bu konuda ki görüşleriniz nedir?" sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

"Montaj lobisi çalışıyor olabilir. Her şeyi bir lobiye bağlıyorlar. Her halde bunu da montaj lobisine bağlıyacaklar. Bunun uzmanları vardır. Dün geceden itibaren uzmanların da görüşleri sosyal medya da özelikle yer alıyor. Elektrik mühendisiyim. Biraz bu işin tekniğini bilen birisiyim. Sesin taklit edilmesi ya da frekansların üst üste bindirilmesi çok kolay işler değildir. Dün Genel Başkan Yardımcımız Gürsel Beyin de bir açıklaması vardı; 'Bu ses kayıtlarının gerçek olduğuna inanıyoruz' diye. Mutlaka gereken çalışma yapılacaktır. Ama orada ilginç şeyler vardı. Yani konuşmalar ve konuşmaların biçimi ses tonları çok böyle oynanabilecek değildir. Bakacağız, göreceğiz. Ama burada inandırıcılık ne olursa olsun, bir Başbakanın oğluyla montaj bir başka şey deyin, bu paralardan konuştukları bir gerçek." - Tokat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

alialikizilirmak52@hotmail.com:

Tıpa tıp..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title