Haberler

CHP'li Büyükşehir Başkan Adayı Fethiye'de İftar Yemeği Verdi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve eski Milletvekili Fevzi Topuz, Fethiye'deki CHP'nin ileri gelenleri ve basınla iftar yemeğinde buluştu.2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday...

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve eski Milletvekili Fevzi Topuz, Fethiye'deki CHP'nin ileri gelenleri ve basınla iftar yemeğinde buluştu.

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olan CHP'li Fevzi Topuz'un iftar yemeğine CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu, ilçe eski başkanlarından Yusuf Ziya Hıra, Seki Belediye Başkanı Veli Yıldız ve bazı CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz'un Boğaziçi Restaurant'ta verdiği iftar yemeğinde aralarında gerginlik olduğu iddia edilen CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ile eski başkan Yusuf Ziya Hıra'nın yan yana oturmaları dikkat çekti.

İftar yemeğinde bir basın açıklaması yapan CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, yerel seçimlerin ülke ve Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu söyleyerek, "Milas'ta 15 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Bir dönemde Muğla Milletvekilliği görevinde bulundum. Büyükşehrin hizmet alanı ve hizmet nüfusu Muğla için artacak. Bu uygulama eyalet sistemine geçişin ayak sesidir. Çıkan bu yasa ile bende Büyükşehri yönetmeye adayım. Nüfus Muğla merkezde az ilçelerde fazla. Ben tüm Muğla halkına hizmet etmek için yola çıktım. Çalışmalara başladık. Amacımız sosyal belediyecilik anlayışını Muğla ve tüm ilçelerinde yaşatmak" dedi.

Topuz; Muğla Büyükşehir Belediyesinin belediye başkanlarıyla birlikte 63 meclis üyesine sahip olacağını, belediyelerin başkanları hangi partiden olursa olsun uyum içinde çalışacağını ve hizmetleri gerçekleştirirken şeffaf ve halka hesap veren olacaklarını da söyleyerek, Fethiye İlçesinin büyükşehir için 6, meclis üyesi göndereceğini Fethiye'nin 31 meclis üyesi olacağını sözlerine ekledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Topuz Emrah Doğu Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title