Haberler

CHP'li Böke Masa Tenisinde Başarılı

Chp Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir'de Bornova Belediyesi'nin gençlik merkezinde partisinin İl Başkanı Alaattin Yüksel ile masa tenisi oynadı.

Chp Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İzmir'de Bornova Belediyesi'nin gençlik merkezinde partisinin İl Başkanı Alaattin Yüksel ile masa tenisi oynadı. Böke'nin servislerdeki başarısı dikkat çekti.

Partisinin bayramlaşma törenine katılmak için İzmir'e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından belediyenin Büyük Park içinde yaptığı Gençlik Merkezi'ne giden Böke, burada tenis oynayan gençlerle sohbet etti. Böke, gençlerle ve ardından CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel ile masa tenisi oyladı. CHP Sözcüsü Böke'nin servis atışlarındaki başarısı dikkat çekti.

DOWN KAFEYE GİTTİ

Böke daha sonra İzmir'de ilk kez Down Sendromlu gençlerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla belediye tarafından açılan '+1 Down Kafe'ye gitti, burada çalışan gençlerle görüştü. Selin Sayek Böke ardından Yaşar Üniversitesi'nin mezuniyet törenine katıldı. Siyasetten önce üniversitede ekonomi dersi veren Böke, burada öğrencilere üniversiteyi çok özlediğini söyledi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selin Sayek Böke Bornova İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title