Haberler

CHP'li Bircan, Ak Partili Başkanın 'Beyni Boş Ukala' Sözlerini Yargıya Taşıdı

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kendisine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yazdığı, 'Beyni boş ukala' sözleriyle hakaret ettiğini öne sürdüğü Enez Belediye Başkanı AK Partili Abdullah Bostancı hakkında Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, 120 bin liralık maddi...

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, kendisine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yazdığı, 'Beyni boş ukala' sözleriyle hakaret ettiğini öne sürdüğü Enez Belediye Başkanı AK Partili Abdullah Bostancı hakkında Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, 120 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı.

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan, 24 Kasım'da Enez İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yıldönümü nedeniyle Enez Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törene katıldı. Törende kürsüye çıkarak konuşma yapmak isteyen Bircan'a, programda olmadığı gerekçe gösterilerek izin verilmedi. Bunun üzerine Erdin Bircan, tepki göstererek tören alanını terk etti. CHP'li Bircan yaptığı açıklamada, doğduğu, büyüdüğü Enez İlçesi'ndeki kurtuluş günü töreninde belediye başkanı ve onun talimatı ile hareket eden kaymakamın, halkı tarafından seçilmiş milletvekilini, milli iradeyi konuşturtmadığını bunun kabul edilebilecek bir davranış olmadığını söyledi.

'BU ADAMA BU ELBİSE BOL GELMİŞ'

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı ise sosyal paylaşım sitesindeki hesabından CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ı eleştirdi. Bostancı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Enez'de bir gün dahi yasamamış beyni boş ukala yalan dolanla bir yerlere gelen Enezli olamaz. Bu adama bu elbise bol gelmiş. Bulunduğu sıfatı taşıyamıyor. Keşan, İpsala, Enez'de de şovmenlik yaptı. TBMM'de kendisine 15 dakika konuşma verildi. 15 dakika ağzını bantladı. Beyni boş olan ukalalık yaparak gündemde kalmaya çalışır. Edirne'den Enez'e kadar herhangi bir yerde bir hizmet yapmış mı, veya TBMM'de bilim bilgi ile bölgemiz ile ilgili bir konuşması var mı? Yok!"

SUÇ DUYURUSU VE MADDİ MANEVİ TAZMİNAT DAVASI

Erdin Bircan, kendisine sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı paylaşımla hakaret ettiğini öne sürdüğü Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı hakkında avukatı aracılığıyla Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak, 120 bin liralık maddi ve manevi tazminat davası açtı. Bircan, Bostancı'nın kendisi üzerinden siyasi pirim yapmaya çalıştığını savundu. Bircan,  Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın siyasi nezaketten uzak hakaret dolu açıklamalarına yargının gereken yanıtı vereceğini belirtti.

- Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Bostancı Erdin Bircan Enez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title