Haberler

CHP'li Başkanlardan DP'li Başkan'a Ziyaret

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanları Demokrat Parti (DP) Vize Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kırklareli Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Başkanları Demokrat Parti (DP) Vize Belediye Başkanı Yılmaz'ı ziyaret etti.

CHP'li Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç, Büyükmandıra Belediye Başkanı Şükrü Çölgeçen, Alpullu Belediye Başkanı Ahmet Durgun, İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık, Kaynarca Belediye Başkanı Sayit Uçan, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök DP'li Vize Belediye Başkanı Selçuk Yımaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanları adına konuşan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak; " Trakya'nın tek Cittaslow (Sakin Şehir) şehri Vize İlçesini ve Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz'ın başarılı çalışmalarını yazılı ve görsel medyadan takip ediyoruz. Bu çalışmaları yerinde görmek, incelemek ve kendisine destek olmak için buradayız. Vize'de büyük işler başaran meslektaşımıza çalışmalarında başarılar diliyor, kendisini uzun yıllar Vize Belediye Başkanı olarak görmeyi temenni ediyoruz" dedi.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Sizler gibi tecrübeli Belediye Başkanlarından böylesine kıymetli övgüler almak beni son derece mutlu etti. Ben ve çalışma arkadaşlarım cittaslow (Sakinşehir) olan Vize'mizde yerel üretimi artırmak, ilçemizin tarihi ve turistik değerlerini ön plana çıkarmak ve bunları ziyaret edilebilir yerler haline getirmek için çok çalıştık. Birbirinden güzel projeler hazırladık ve Trakya Kalkınma Ajansı ile AB'ye sunduk. Bu projelerimizden kabul edilenlerin yerinde uygulamalarını yaparak ziyarete açtık. Bu çalışmamızın karşılığını da her geçen gün artan ziyaretçi sayısından anlıyor ve görüyoruz " dedi.

07.05.2013 10: 35: 17

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Demokrat Parti Lüleburgaz Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title