Haberler

CHP'li Barut'tan Başkan Sözlü'ye Ziyaret

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü ziyaret etti.

8 aydır CHP il yönetiminde olduklarını ve çeşitli nedenlerle, çok kereler bir araya geldikleri Başkan Hüseyin Sözlü'yü makamında da ziyaret etmek istediklerini belirten Ayhan Barut, Türkiye için, demokrasi için ve Cumhuriyet değerleri için buluşmaya ve işbirliği yapmaya devam edeceklerine inandığını söyledi. Barut, "Ben Ziraat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı yaparken, ziraat mühendisi olan Hüseyin Sözlü Başkanımız da Ceyhan Belediye Başkanı'ydı ve o zaman da çiftçimiz için, tarımın güçlenmesi için, Cumhuriyet değerleri için zaman zaman alanlarda, toplantılarda, faaliyetlerde birlikteliğimiz oldu. Başkanımız bu tür mücadelelerden hiç bir zaman imtina etmedi. Söz konusu ülkemiz, Cumhuriyet, demokrasi hukuk devleti olduğunda, ayrılığımız yok" dedi.

"Ortak paydamız Türkiye"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, "Türkiye" ortak paydasında buluşulduğunda bir sorun kalmadığını kaydederek şunları söyledi:

"Cumhuriyet değerleri, vatan sevgisi ve memleket için çalışma hasletlerini ortak değerler olarak baz aldığınızda, bir arada çalışmak hiç zor değil. Dar kalıplar içinde değil, hukukun egemen kılındığı bir Türkiye inşa edildiğinde, ülkenin geleceği aydınlık olacaktır. Zengin, müreffeh ve insanlarının huzur içinde yaşadığı ülkeler bunu başarmış ülkeler. Sermaye de, insanlar da oralarda kendini güvende hissediyor. Güvenli bir gelecek arayışında olanlar da kendilerini oralara atmaya çalışıyor. Suriye'den Türkiye'ye gelen mültecilerin bir sonraki hedefi Avrupa'ya gitmek oluyor. Elbette Türkiye'ye gelen de buradan bir Ortadoğu ülkesine gitmeyi arzu etmiyor. Uğur Mumcu Meydanı'ndaki mitinglerde buna dikkat çektim. 'Cumhuriyetimiz ve demokratik sistemimiz nedeniyle Ortadoğu'dan iyiyiz, Avrupa'dan ise bu konuda geriyiz' dedim. Orada darbe karşıtlığımız ve demokrasiden yana tavrımızı anlattık. Milliyetçi Hareket Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi, 15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından, demokrasiden yana olduklarını açıklayarak, Türkiye'de bu konuda bir görüş ayrılığı olmadığını ortaya koydular." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Sözlü Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title