Haberler

CHP'li Aylin Nazlıaka'dan Başkan Çerçioğlu'na Ziyaret

CHP Kadın İl Kongresi için Aydın’a gelen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Kadın İl Kongresi için Aydın'a gelen CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kadın Kolları İl Kongresi için Aydın'a geldiğini kaydeden CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, başarılı belediyecilik hizmetleri ile Başkan Çerçioğlu'nun Türkiye'ye örnek çalışmalara imza attığını kaydederek, "Başkanımız Özlem hanımın çok başarılı çalışmaları var. Kendilerini tebrik ediyorum. Örnek belediyecilik çalışmalarına imza atan Başkanımız Özlem Çerçioğlu bizler için gurur vesilesi" şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'da, Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Halk odaklı düşünüp tüm hizmet ve yatırımlarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Özlem Çerçioğlu Aylin Nazlıaka Aydın Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title