Haberler

CHP'li Aygün'den Kılıçdaroğlu'na Twıtter'dan 'Rakı' Cevabı

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP 18. Olağanüstü Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Elitistler rakı sofralarında Türkiye’yi kurtarırlar.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, CHP 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Elitistler rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar. Partiyi bunlardan temizleyeceğim" sözlerine sosyal paylaşım sitesinden "Rakı masaları iyidir. Bu akşam Kurultay'a içeceğim" cevabını verdi.

CHP'nin ATO Congressium'da düzenlenen 18. Olağanüstü Kurultayı'nda konuşan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Elitistler rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar. Partiyi bunlardan temizleyeceğim. Bunu herkes iyi bilsin. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil. Her şey genel başkandan beklenmez. Elitizmi reddediyorum. Dersimli Kemalim, devrimci Kemalim. Bir cumhuriyet çocuğuyum ben" ifadelerini kullanmıştı. CHP Tunceli Milletvekili Aygün, Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden cevap verdi. "Rakı masaları iyidir. Bu akşam Kurultay'a içeceğim" mesajını paylaşan Aygün, daha önce yine Twitter'dan Ramazan ayında iftar vakti rakılı fotoğraf paylaşmıştı.

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında Twitter'da "diren rakı" hashtagiyle kampanya başlatıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Aygün Türkiye Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title