Haberler

CHP'den Nevruz Mektubuna Ağır Eleştiri

Güncelleme:

CHP Tunceli Milletvekili Aygün, Öcalan'ın Nevruz mektubuna ilişkin, 'Ne Gezi, ne yargının rafa kalkması, ne internet yasaklar var" dedi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Abdullah Öcalan'ın mektubuna ilişkin, "Best Of Öcalan-2014' adlı mektupta, ne Gezi, ne Ali İsmail, ne de 15'inde bir fidan Berkin Elvan umurunda, ne yargının rafa kalkması, ne internet yasakları, ne de meydanlarda gazlananlar önemli, varsa yoksa müzakere, MİT, Erdoğan..." ifadelerini kullandı.

"BEST OF ÖCALAN-2014"

Aygün, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İmralı zindanı adresinden elden gönderilen, Diyarbakır'da Sırrı Süreyya'nın mutlu ve mağrur bir şekilde okuduğu "Best Of Öcalan-2014' adlı mektupta, "Darbelerle mi, demokrasiyle mi yola devam edeceğiz? Ağırdan alsa da hükümet barış arayışında kararlıdır, komplolarla başa çıkmak sorumluluğumuzdur' denmiş" derken eleştirilerde önemli eleştirilerde bulundu.

"NE GEZİ, NE ALİ İSMAİL, NE BERKİN, NE İNTERNET YASAĞI..."

Aygün, "Ne Gezi, ne Ali İsmail, ne de 15'inde bir fidan Berkin Elvan umurunda, ne yargının rafa kalkması, ne internet yasakları, ne de meydanlarda gazlananlar önemli, varsa yoksa müzakere, MİT, Erdoğan" dedi.

AYGÜN, GÜL'Ü DE ELEŞTİRDİ: KANDIRIKÇI GÜL!

CHP'li Vekil ayrıca, Cumhurbaşkanı Gül'e de sert bir eleştiri yönelterek şöyle dedi:

"Abdullah Gül Twitter yasağını eleştirmiş, internette sansür yasasını onaylayan o değilmiş gibi. En kandırıkçı yine ve her zamanki gibi Gül."

Kaynak: ANKA / Güncel

Abdullah Öcalan Hüseyin Aygün Tunceli Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

nazan yükselnazan_yuksel@hotmail.com:

sevgili hüseyin aygün,bu mecliste senin gibi on milletvekili olsa bu ülkeye yeter,gönülden inanarak şunu söyleyebilirim,mecliste ki 549 milletvekilini toplasan senin emeklerini geçemez....

2
16
yanıtYanıtla
hayrettinhayro74@hotmail.com:

Nazan sabahsabah palyaco mu yedin kahvaltida??

yanıt0
yanıt0
gülşahnazan_yuksel@hotmail.com:

Hayrettin bey,bu vekilin sosyal medyadan takip etmeden herkes aynı şeyleri düşünüyor,fakat reyhanlı saldırısıyla ilgili istihbarat belgelerini redhack'e sızdırmakla suçlanan ve aylarca hapiste işkence gören er utku kalı'nın davasını meclisten sadece hüseyin aygün takip etmiştir....

yanıt0
yanıt0
sabıryilmazhayrettin23@gmail.com:

HAYATIMDA BU ADAM KADAR GEREKSİZ İŞLERLE UĞRAŞAN ADAM GÖRMEDİM,ŞAMİL TAYAR VE MEHMET METİNERİ SAYMAZSAK

13
4
yanıtYanıtla
milletin sesikemal@hotmail.com:

Kim bu sapiga yorum yap dedi:))

11
5
yanıtYanıtla
fuat kocfuatkoc65.fk@hotmail.com.tr:

sayin aygün senın içinden bolunduğun party ağzıile mı konuşson.aygün bey sen önce maraşı chp ye sor önce dersimi sor chpye sen corumu sor chp ye .sen adam sanmıştık zevzek.

13
0
yanıtYanıtla
coşkunc.keser@hotmail.de:

allahım bu türkiyeyi bunun gibi insanlardan koru yarabbim .

6
2
yanıtYanıtla
CANprens0sd6@gmail.com:

Bu adamın PKK lı olduğunu sadece Chp liler anlamadı...Herkes biliyor...

7
1
yanıtYanıtla
Yasinyahya-kaya.fr@hotmail.com:

Dersimin CHP'li milletvekili :)) dedelerinin kemikleri sizliyordur ahirette yuzune tukururler !!

8
0
yanıtYanıtla
urfalikemal@hotmail.com:

dünyada biz ahirette dedeleri:)

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title