Haberler

CHP'li Arık: Ülkede 6 Milyon İşsiz Var, Suriyelilere Vatandaşlık Vermek Nereden Çıktı?

Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Patlayan bombalarda insanlar ölüyor ama bu iktidar 'Zaafiyet yok' diyor.

Chp Kayseri Milletvekili Çetin Arık partisinin bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, "Patlayan bombalarda insanlar ölüyor ama bu iktidar 'Zaafiyet yok' diyor. Asıl zaafiyet bu iktidardır" dedi.

CHP Kayseri İl binası önünde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine partililer ilgi gösterdi. Bayramlaşmada ilk olarak CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin konuştu. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Keskin, bayramların farklılıklara rağmen kardeşçe, birlik içinde kutlanması gerektiğini vurguladı.

'SARAYI BAŞKAN YAPMANIN PEŞİNDE'

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da vatandaşların bayramını kutlarken, aynı zamanda hükümetin icraatlarını eleştirdi. Canlı bomba saldırılarında insanların öldüğünü hatırlatan Arık, "Buna rağmen bugün iktidar olan parti 'Zaafiyet yok' diyor. Zaafiyetin ta kendisi, bu iktidardır. Sarayı başkan yapmanın peşinde. Bunun dışında ülkenin gündemi ile ilgili bir derdi yok" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Suriyelilere vatandaşlık verileceği' açıklamalarına da tepki gösteren CHP'li Arık şöyle dedi:

"Allah aşkına 6 milyon işsizimiz var, sadece 400 bin atanamayan öğretmenimiz var. Bu Suriyeli'lere vatandaşlık vermek nereden çıktı? Tek gayeleri var o da 'Bir sonraki seçimde nasıl olur da bu 3 milyon Suriyeli'nin oyunu alabiliriz?'"

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Feyzullah Keskin Çetin Arık Kayseri Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title