Haberler

CHP'li Adaylar Bodrum'da Buluştu

CHP’nin Muğla Milletvekili adayları Bodrumda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından, partililere tanıtıldı.

CHP'nin Muğla Milletvekili adayları Bodrumda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından, partililere tanıtıldı.

Toplantıya Muğla'dan aday olan ilk 3 sıra milletvekili adayları katıldı ve seçimin önemiyle birlikte, birlik ve beraberlik mesajları verdi. CHP Bodrum İlçe Kadın Kolları tarafından Delfi Otel'de Milletvekili adaylarının katılımıyla gerçekleşen İktidara Yürüyüş toplantısı yapıldı. Toplantıya CHP Muğla Milletvekili il 3 sıra adayları Akın Üstündağ, Ömer Süha Aldan (kontenjan), Nurettin Demir, CHP İL Başkanı Mürsel Alban, Kadın Kolları Başkanı Belkıs Bozacı, İlçe Başkanı Recai Seymen, Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve partililer katıldı. Milletvekili adayları partililer tarafından coşku ve sevinçle karşılandı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Taşören, "Yolsuzluk iddiaları, yoksulluk, demokrasiyi katleden yasaklar, teröristlerin alçakça eylemleri, israflar, halkın sırtına bindirilen ağır vergiler, düşük ücretler, işsizlik hepimizi bunaltan faktörler. Önümüzde kendimizin ve ülkemizin kaderini değiştirecek seçim var. Bu seçim Cumhuriyetin ilkelerini korumak, kazanımlarımıza sahip çıkmak için çok önemli. Eğer 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde 400 milletvekilini çıkarırlarsa, yani başkanlık sistemine geçilirse, hepimizi kafes arkasına tıkacaklar. Ata'mızın Cumhuriyet'imizin bize kazandırmış oldukları haklara, özgürlüklere veda edeceğiz. Bu yüzden üzerimize düşen görevi yerine getirmek için birlik içinde beraberce çalışmalıyız. Demokratik bir ülkede, hakça, uygarca, insanca, eşit koşullar altında yaşamak istiyoruz. Sorunları çözülmüş bir Türkiye istiyoruz. Bunun içinde sokaklara çıkıp, evleri ziyaret edip, bizim gibi düşünmeyenleri ikna edeceğiz" dedi.

Taşören'in açılış konuşmasının ardından İl Başkanı Alban, İlçe Başkanı Seymen ve Milletvekili adayları da söz alarak, partililere hitap etti, seçimlerin önemini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mürsel Alban Bodrum Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title