Haberler

CHP'li Aday Adaylarından İthal Aday Deklarasyonu

Güncelleme:

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmi müracaatta bulunan 7 aday adayı parti il binasında biraraya gelerek ortak deklarasyon yayınladı. Deklarasyonda, CHP dışından adı geçen kişilerin, ne CHP tabanında ne de genel seçmen nezdinde itibar ve karşılıklarının olmadığı ifade edildi.

CHP Adana İl Başkanlığı binasında yaklaşık 2 saatlik bir toplantıya aday adaylarından Akif Kemal Akay, Soner Çetin, Rukiye Cinkılıç, Hüseyin Karabulut, Bekir Sıtkı Özer, Arif Sezer ve Ali Tekin katıldı. CHP Adana Milletvekili ve aday adayı Turgay Develi ise toplantıya iştirak etmedi.

CHP aday adayları, sahada yaptıkları seçim çalışmalarında ithal adaylara karşı aşırı bir tepki olduğunu belirterek, "Bizler, yaşamını sosyal demokrat düşünceye adamış ve resmi başvuru yapmış aday adayları arasından bir kişinin aday olarak atanması durumunda, adayın etrafında kenetleneceğiz ve seçimleri kazanacağız" dedi.

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarının deklarasyonu şöyle:

"Bizler, aşağıda adları ve imzaları bulunan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na resmi başvuru yapmış parti üyeleriyiz.

CHP, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacak güçtedir.

Bizler, yaşamını sosyal demokrat düşünceye adamış ve resmi başvuru yapmış aday adayları arasından bir kişinin aday olarak atanması durumunda, adayın etrafında kenetleneceğiz ve seçimleri kazanacağız.

Son zamanlarda bazı basın ve yayın organlarında Adana Büyükşehir adayı olarak CHP dışından isimlerden söz edilmektedir.

Adı geçen kişilerin, ne CHP tabanında ne de genel seçmen nezdinde itibar ve karşılıkları olmadığını sahada çalışmalar yapan bizler yakından bilmekteyiz.

Bilhassa, ülkemizin içinden geçmekte olduğu yolsuzluk ve hukuksuzluk ortamında, etik olmayan siyaset yapma anlayış ve uygulamaları, CHP tabanı ve Adanalı hemşerilerimiz tarafından daha da kabul edilemez hale gelmiştir.

CHP tüm Adana'yı kucaklayacak ve sorunlarını çözecek kadrolara sahiptir ve Adana'yı yönetmeye hazırdır. Bizler, her kademeden parti yöneticilerimizin aynı kanaatte olduklarını biliyoruz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Karabulut Akif Kemal Akay Soner Çetin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title