Haberler

CHP'li Aday Adayı Öktem'in Sözleri Akif Beki'yi Şaşırttı

Güncelleme:

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem'in katıldığı programda söylediği "Tek parti döneminin faşist anlayışı" sözü Akif Beki'yi şaşırttı.

CNN TÜRK'te Akif Beki'nin sunduğu "Baştan Sona" programına konuk olan CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem, CHP ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Bugün tek parti döneminin faşist anlayışıyla katledilen Sabahattin Ali'nin 108. doğum yıldönümü" diyen Öktem'in sözlerine Akif Beki, "Ağzınızdan kaçmadı değil mi, bilerek mi söylediniz?" sorusunu sordu. Sözlerinin arkasında olduğunu söyleyen Öktem, "Nazım Hikmet'in Türkiye'den kaçıp gitmesinin sorumlusu elbette ki bizim partimiz" cevabını verdi.

"TEK PARTİ DÖNEMİNİN FAŞİST ANLAYIŞI"

CNN TÜRK'te Baştan Sona programına AKP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Aziz Babuşçu ile CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem konuk oldu.

CHP'li Şinasi Öktem, "Bugün tek parti döneminin faşist anlayışıyla katledilen Sabahattin Ali'nin 108. doğum günü" diyince Akif Beki, "Siz de CHP'nin geçmişine çok ağır bir eleştiride bulundunuz, tek parti döneminde katledilen dediniz" dedi.

"AĞZINIZDAN KAÇMADI DEĞİL Mİ?"

"Bu benim açımdan çok güzel bir şey söylediniz" diyen Beki'ye Öktem, "CHP, önderinin koyduğu çizgiye yürüyecektir" cevabını verdi.

Akif Beki'nin "Böyle güçlü özeleştiriler duyulmuyor CHP'de. Ağzınızdan kaçmadı değil mi, bilerek mi söylediniz?" sorusuna Öktem, "Hayır efendim ne münasebet, ağzımdan kaçsın. Dünün doğrularıyla bugünün doğruları bir olamaz. Dün o işler doğru olabilirdi. O dönem antikomünist mücadele vardı. Bir sürü haksızlıklar vardı. Sabahattin Ali de ondan kaçarken katledildi. Bunu yapan kim olursa olsun, o zaman iktidarda CHP vardı diye şimdi ben ne yapacağım. AKP mi vardı diyeceğim, Nazım Hikmet'in Türkiye'den kaçıp gitmesinin sorumlusu elbette ki bizim partimiz" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Sabahattin Ali Şinasi Öktem Akif Beki İstanbul Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

erkut:

hdp/pkk secimler icin yine miilleti oy icin tehdit ediyor bolgeden birisinden bilgi aldim

45
7
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

AKP yalakası AKİF BEKİ ve AZİZ PAPUÇCU''nun yanında bir CHP''lin bu hezeyanlarınıkınıyorum. Şinasi Öktem denen şahsın CHP''de ne işi var? Cumhuriyete, Cumhuriyetikuran kadrolara laf söyletmeyiz. herkes haddini bilecek arkadaş. .

20
27
yanıtYanıtla
alper:

hoştt diyorum size. 9 secim oldu 6. ayı bekle

yanıt8
yanıt11
harby:

ırkçısın

yanıt4
yanıt7
AdanaliMobil-IOS:

Sol partilere oy yok Türkiye çok çekti bunlardan

28
7
yanıtYanıtla
......:

masonlar ataturku yok etme pesinde ve chpye yeni zihniyet kazandirma pesinde

28
0
yanıtYanıtla
adem:

AKİF denen adamı kim televizyona çıkarıyor acaba hayatımda bukadar boş konuşan bi adam görmedim

6
21
yanıtYanıtla
a cola:

chp nin ici de disada fesat dolu TR nin partisi degil olmadida, olmayacakda ulkeye cok zarar verdiler, cunki temel yanlis.

17
9
yanıtYanıtla
ÜlkücümobilWeb@haberler.com:

Partimiz Mhp yürüyoruz hedefe, lider Devlet Bahçeli , lider ülke Türkiye . cCc

8
15
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

AKİF DENEN YALAMAYA DA MALZEME ÇIKTI.

9
13
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title