Haberler

CHP'li 41 İl Başkanından Olağanüstü Kurultay Çağrısı

Güncelleme:

CHP'nin son olağan kongresinde seçilen ve halen kurultay delegesi olan 41 il başkanı, olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

CHP'li 41 il başkanı, Ankara Park Otel'de basın toplantısı düzenleyerek, 1 Kasım Pazar günü yapılan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 41 il başkanı adına açıklama yapan CHP Ankara İl eski Başkanı Zeki Alçın, "1 Kasım seçimleri CHP için başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Tüm CHP'liler için yapılması gereken ilk şey hiçbir gerekçenin ardına sığınmadan başarısızlığı kabul edip çözüm üretmektir." dedi.

"PARTİMİZE DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETTİRMEDEN..."

Yapılması gereken ilk şeyin "Hiç zaman geçirmeksizin bir an önce Olağanüstü Kurultaya gitmek" olduğunu bildiren Alçın, "Sayın Genel Başkanımız 'Önümüzde olağan kurultay var' mazeretinin ardına sığınmadan ve partimize daha fazla zaman kaybettirmeden olağanüstü kurultayı mümkün olan kısa sürede toplamalı ve bu büyük örgütün ortak aklını harekete geçirmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkarları her şeyin ve herkesin üzerindedir" çağrısında bulundu.

CHP'Lİ VEKİL DE İSYAN BAYRAĞINI ÇEKTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, seçim sonuçları sonrasında isyan bayrağını açtı. Özcan Twitter hesabından verdiği mesajla kurultayın kaçınılmaz olduğunu söyledi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Twitter hesabından, "AKP 1 Kasım'da hem HDP hem MHP tabanından oy alır iken biz niye alamadık, yerimizde saydık sorusunu sorup cevabını araştırmayalım mı yani? Bence bu aşamada sessiz kalmanın CHP'ye faydası olmaz. Olağanüstü Kurultay kaçınılmazdır" şeklinde paylaşımda bulundu.

Özcan'ın geçmiş dönemde olduğu gibi Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile hareket ettiği ve Pazartesi günü İnce ve beraberindeki milletvekilleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyeceği ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tanju Özcan Zeki Alçın Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (60)

Potamuslu:

Bu ülkede solun oyu zaten 25 ;adam ne yapsın...

22
1
yanıtYanıtla
ihsan Mobil-ANDROID:

yine kemal kazanir en Dürüst insan kiliçlaroglu

10
11
yanıtYanıtla
HIDIR:

CHP TAM 1 KESİNLİKLE PUTPERESTTİR. . FARKINDA OLMUYORLAR. .

14
6
yanıtYanıtla
Safak:

Güle güle sana , uğurlar olsun . Bakalım kim hırsızmış, bakalım kim diktatormuş, bakalım bakalım hiç utanmadın mı? Müdür

13
6
yanıtYanıtla
Sen:

Chpnin basina kim gecerse gecsin kurtaramaz. Hep yuzde onbes alevilerin ve yuzde on beyaz turklerin oyudur chpdeki. Bir assagi bir yukari. Chp halk zemininde dine dusman alkol ve por.yu serbest kilmak isteyen dinsizler partisidir. Tabi bunuda moderinlik ve cagdaslik adi altinda yaparlar. Cok orumcek kafali insanlarin partisi bence.

9
8
yanıtYanıtla
CHP:

sinin gibi sinek kafalı olmaktan ıyıdir beyinsiz şey SAYGILI OL BİRAZ

yanıt5
yanıt6
adil:

Kılıçdaroğlu nu kimse deviremez. delegeler onun adamı

9
7
yanıtYanıtla
L54:

KILICTAROGLU VE BAHCELI DIRENIN INADINA BIRAKMAYIN TÜRKIYE SIZINLE GURUR DUYUYOR VAZ GECMEK YOK YOLA DEVAM ÖNUMÜZDE COK SECIM VAR DAHA

10
4
yanıtYanıtla
MilletMobil-ANDROID:

Kilictaroglu sana Güle güle

8
6
yanıtYanıtla
ccc:

Ya dursunlar guzel guzel yerlerinde, hic kimse istifa etmesin!! Bunlar var oldukca ak partiyi iyi ayirt edebiliyoruz, hani basbakanla bosbakanin arasindaki farki cok net gorebiliyoruz!!

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title