Haberler

CHP Kuşadası İlçe Örgütü'nden Basın Toplantısı

Kuşadası CHP'nin Yeni İlçe Başkanı M. Esat Altungün, Düzenlediği Basın Toplantısı ile CHP'nin Eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu Tarafından Hakkında Yapılan Açıklamalara Cevap Verdi. 6 Ocak'ta Gerçekleştirilen Olağan Kongrede İşbaşına Gelen Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Binasında Bir Basın Toplantısı Düzenleyen CHP İlçe Başkanı M. Esat Altungün, Berberoğlu'nun İddialarının Doğru Ol...

Kuşadası CHP’nin yeni ilçe başkanı M. Esat Altungün, düzenlediği basın toplantısı ile CHP’nin eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu tarafından hakkında yapılan açıklamalara cevap verdi. 6 Ocak’ta gerçekleştirilen olağan kongrede işbaşına gelen yeni yönetim kurulu üyeleri ile ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen CHP ilçe Başkanı M. Esat Altungün, Berberoğlu’nun iddialarının doğru olmadığını belirterek, “ Vaktimizi gereksiz ithamlara cevap vererek harcamayacağız “ dedi.

Partisinin Kuşadası’nda birinci parti olduğunu belirten CHP ilçe Başkanı M. Esat Altungü, “Delegelerimizin ve halkımızın güveni ile görev yönetim kurulumuza verilmiştir. Kuşadası’nın geleceğini aydınlatacak projelerimizle çıkıyoruz. Bu uzun yolculukta gücümüzü ve bilgimizi seviyesiz saldırılara, gerekçesiz ithamlara cevap vermek için harcamayacağız. Gücümüzü ve bilgimizi, Kuşadası’nın yarınını aydınlatacak projelere, işlere ve çözümlere harcayacağız. Kimseyle kavgamız yoktur. Kavga edeceksek, Kuşadası’na daha iyi hizmet için edeceğiz" dedi.

Bu arada, basın toplantısı sırasında Eski Belediye Başkanı Engin Berberoğlu’nun kendisiyle ilgili ağır eleştirileri de cevaplandıran Altungün, bu iddiaların iftira olduğunu ve zamanı geldiğinde kimin sömürücü ve kan emici olduğunu Kuşadası halkına belgeleriyle açıklayacağını söyledi.

(ZH-İK)

23.01.2008 09:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title