Haberler

CHP Köyceğiz İlçe Örgütünde Kongre Zamanı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 28 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresi yapılacakKöyceğiz ilçesinde 13 yıldır Harita ve Kadastro Mühendisliği mesleğini sürdüren Hüseyin Erol, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında yaptığı basın açıklaması ile Köyceğiz İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 28 Kasım Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongresi yapılacak

Köyceğiz ilçesinde 13 yıldır Harita ve Kadastro Mühendisliği mesleğini sürdüren Hüseyin Erol, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında yaptığı basın açıklaması ile Köyceğiz İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Erol'un adaylığını açıkladığı basın toplantısına Köyceğiz'li CHP üyeleri, delegeler ve CHP'li belediye meclis üyeleri katıldı.

Hüseyin Erol, adaylık açıklamasında sosyal projeler üretebilen, eğitimli ve dinamik bir yönetim kadrosuna sahip olduklarını belirterek, koltuk için değil hizmet için aday olduğunu ifade etti. CHP Köyceğiz ilçe örgütünde ve yönetiminde değişimin şart olduğunun altını çizen Erol; "Cumhuriyet Halk Partisinin Kıymetli Üyeleri ve Sevgili Köyceğizliler, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına adaylığımı dile getirdiğim tarihten bu yana artan desteğiniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ediyorum. Zira son 2 yılda yaşadığımız yerel ve genel seçimler ile adaylık sürecimizde yaşadığımız tecrübeler bize gösterdi ki; Cumhuriyet Halk Partisi Köyceğiz ilçe örgütümüzde ve yönetim organlarımızda değişim şarttır. Yerel seçimlerde hak etmediğimiz bir şekilde tecrübe ettiğimiz gerçekler ve mevcut kadrolarca öngörülmeyen siyasi tablo tüm gönüldaşlarımızda, üyelerimizde ve kamuoyunda derin bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaratmıştır. Bu siyasi tabloyu ancak farklı ve vizyon sahibi bir yönetim anlayışı ve konusunda uzman birikimli bir kadro ile değiştirebiliriz. İşte bizim yaratacağımız fark budur. Ötekileştirmeyen, kendinden olmayanı anlamaya çalışan, dışlamayan, uzlaşmacı bir siyaset anlayışı ile geliyoruz. Çıkar çatışmalarından ve kavgalardan sıyrılarak bünyemizdeki bilgi, birikim,tecrübe ve hoşgörü ile Kazanan olmak elimizde. Değişim iradesini göstermek ise tamamen sizlerin elindedir. Kıymetli Köyceğizimizi çağdaş yarınlara taşıyan siyasi iradeyi oluşturmak ve toplumun değişim talebinin önderi olmak için, kavgalara, hiziplere ve çıkar çatışmalarına son vermek için partimizin ilçe başkalığına adaylığımı bir kez daha açıklıyorum" diye konuştu.

Artık partinin çeşitli kademelerinde görev almakla övünmenin yerelde ve genelde seçim kazanmak için yeterli olmadığını vurgulayan Erol, "İcraatımız kendimizi alkışlamak olmamalı. İcraatımız büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği çağdaş yarınlara ulaşmak için yılmadan azimle çalışmak olmalıdır" dedi.

Başarının; Şehircilik ve İmar konusunda teknik bilgiye sahip kadrolar, yasaları ve mevzuatı bilen ve uygulayan hukukçular, sosyal projeler üretebilen, eğitimli ve dinamik, halkın dertlerini anlayabilen ve çözüm üretebilen konusunda uzman yönetim organları ile mümkün olduğunu hatırlatan CHP Köyceğiz ilçe başkan adayı Hüseyin Erol, "Ne mutlu ki bu niteliklere sahip bir yönetim kurulu ile ilçe yönetimine adayız hiçbir şey eskisi gibi değil. Hava döndü. Çağ değişti. Hedefimiz koltuk değil hizmettir. Hedefimiz güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi ve güçlü bir Köyceğiz'dir" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Hüseyin Erol Köyceğiz Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title