Haberler

CHP Kongresinde Oy Kullanma İşlemi Başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresi’nde yarışacak olan Alaattin Yüksel ve Nevzat Kavalar, konuşmalarını yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresi'nde yarışacak olan Alaattin Yüksel ve Nevzat Kavalar, konuşmalarını yaptı. Delegeler, oylarını kullanmak üzere oy kabinlerine girecek.

650 delegenin oy kullanma hakkında sahip olduğu CHP İzmir İl Kongresi'nde, Nevzat Kavalar ile Alaattin Yüksel yarışacak. Adayların yaptıkları konuşmaların ardından oy kullanma işlemi de başlıyor.

"OMUZ OMUZA MÜCADELE VERECEĞİZ"

İlk olarak kürsüye çıkan Alaattin Yüksel "10 yıl sonra yeniden il başkanlığına görevine 400'e yakın imza ile il delegelerimiz tarafından çağrılıyorum. Şimdi huzurunuzdayım. Bu göreve hazırım. Birlikte yönetmeye var mısınız? Görev verirseniz birlikte oturup proje yapacağız. Asla tek başıma 'ben bilirim' anlayışı ile karar almadım, almayacağım. Bugün bir kez oy vererek işimiz bitmeyecek. Hep birlikte bu sandıklarda, sokaklarda, mahallelerde görev yapmaya devam edeceğiz. Omuz omuza mücadele edeceğiz. Örgütlenme modelimiz içinde en aktif şekilde rol alacaksınız" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKANLIĞINI YAPAR"

Yüksel'in ardından konuşma yapan Kavalar ise kendisine destek veren mevcut il başkanı Bedri Serter ve dün akşam adaylıktan çekilen Ülkümen Rodoplu'ya teşekkür ederek, "Rodoplu, 'ben' duygusunu kenara bırakarak 'biz'demiş, bize güç katmıştır. Bu iki insan sayesinde Cumhuriyet Halk Partililer yarınlara daha güvenli yürüyecekler. Ben partimizi iktidara taşımak için aday oldum. Herhangi birinin yanında değilim. Kimsenin karşısında değilim. sSadece örgütümün ve Genel Başkanımın adayıyım. Tek amacım partimizi iktidar, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nu başbakan yapmaktır." İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile ilgili çıkan tartışma hakkında da konuşan Kavalar, "Biraz önce yaşadığımız olayları yaşamasaydık keşke. Bizim birbirimizle uğraşmaya vaktimiz yok. Benim kimseyle kavga etmeye niyetim yok. Belediye başkanı belediye başkanlığını yapar, ilçe başkanı ilçe başkanlığını yapar. İşini düzgün yapmayanın hesabını örgüt sorar" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Alaattin Yüksel İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title