Haberler

CHP Kocaeli Milletvekili Kaplan Açıklaması

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Sağlık Bakanlığı'nın domuz gribine karşı bir eylem planı olmadığını savundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Sağlık Bakanlığı'nın domuz gribine karşı bir eylem planı olmadığını savundu.

Kaplan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, bazı domuz gribi vakalarının yoğun bakımda tedavi görmesi gerektiğini ancak hastanelerin diğer hastaları riske etmek istemeyeceği için bu kişilerin kabul etmeyeceğini kaydetti.

Küçük hastanelerin yoğun bakımlarının bu tip hastalar için ayrılmasının mümkün olduğunu ifade eden Kaplan, "Domuz gribine karşı eylem planı hazırlamak için vaka patlaması mı olması gerekiyor?" dedi.

Kaplan, bakanlığın domuz gribine karşı bir eylem planı olmadığını öne sürerek, "Böyle plansız, programsız sağlık politikası olamaz. Domuz gribine karşı acil eylem planı son derece önemli. Vakalar çok daha ciddi boyuta gelmeden önlem almasını gerekli" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Hilal Kaplan Sağlık Bakanlığı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title