Haberler

CHP Kocaeli İl Örgütü'nden Çağrı: Tatile Değil Sandığa Gidin

Chp Kocaeli İl yönetimi ve milletvekilleri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cuma gününün de kamu işyerlerinin tatil edilmesinden dolayı seçmenlerin oy kullandıkları bölgelerden tatile gitmemelerini isterken mutlaka oylarını kullanmalarını istedi.

Chp Kocaeli İl yönetimi ve milletvekilleri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  Cuma gününün de kamu işyerlerinin tatil edilmesinden dolayı seçmenlerin oy kullandıkları bölgelerden tatile gitmemelerini isterken mutlaka oylarını kullanmalarını istedi.

Başiskele sahilindeki Wellborn Otel'de düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli Milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Tahsin Tarhan ve Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve ilçe başkanlarının yanı sıra adaylar katıldı. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Kocaeli'ni karış karış gezdiklerini, bazı noktalara 2-3'er kez giderek seçmenlerle bire bir görüşmeler yaptıklarını anlattı. Sarıbay, şöyle dedi:

"Umuyorum ki partimiz seçim sürecini başarıyla atlatacaktır. CHP olarak uyku saatimizi azalttık. Örgüt olarak seçimin son gününe kadar girmediğimiz mahalle, çalışma yapmadığımız sokak kalmayacak. Şu anda çok disiplinli çalışıyoruz. Konuştuğumuz her üç kişiden ikisi CHP'ye oy vereceğini söylüyor. Seçmenlerimizden ricamız, idari izinle 4 güne çıkan tatil için seçim bölgelesinden bu sefearlik ayrılmayın, oyunuzu mutlaka kullanın."

Toplantıda milletvekilleri Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan da gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Milletvekilleri de, gittikleri her yerde halktan mutlaka oy kullanmalarını istediklerini, "Tatile değil sandığa gidin" çağrısında bulunduklarını anlattı. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Cengiz Sarıbay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title